Χριστουγεννιάτικες προσφορές SEAT

By  |  0 Comments

H Τεχνοκάρ για την περίοδο των Χριστουγέννων ανακοινώνει δελεαστικά πακέτα προσφορών και ανταγωνιστικών προγραμμάτων για τα βασικά της μοντέλα SEAT Mii, Ibiza, Leon & Toledo.

Πιο συγκεκριμένα, ανά μοντέλο ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Χαρακτηριστικά προωθητικού προγράμματος Mii (παράταση):
  • Δωρεάν ασφάλιση για 1 έτος για όλους τους νέους αγοραστές Mii για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου, με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.
  • Δωρεάν 2 χρόνια service (εργασία και ανταλλακτικά) χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά SEAT και κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional.
  • 3 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000.
  • Δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή.
  • Εναλλακτικό πρόγραμμα με δυνατότητα επιλογής χρηματικής έκπτωσης 500€ επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, σε συνδυασμό μόνο με την δωρεάν επέκταση εγγύησης 2+2 χρόνια.
  1. Χαρακτηριστικά προωθητικού προγράμματος “IBIZA Gold Credit” (παράταση):

Ο πελάτης SEAT με το πρόγραμμα ΙΒΙΖΑ Gold Credit, επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κάνει δικό του το νέο SEAT Ibiza, μέσα από τις παρακάτω 3 επιλογές:

  • 1η επιλογή: 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 4 χρόνια ασφάλιση αυτοκινήτου, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
  • 2η επιλογή: Προνομιακή χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9%, έκπτωση 400€, 4 χρόνια ασφάλιση αυτοκινήτου, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
  • 3η επιλογή: Έκπτωση 800€, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Για ολόκληρη τη διάρκεια του δανείου για την 1η και 2η επιλογή, παρέχεται από την Allianz ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου που περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο καλύψεων. Το πακέτο καλύψεων του προγράμματος Ibiza Gold Credit, περιλαμβάνει 2 ακόμα σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι η προστασία αποπληρωμής δανείου και η εγγύηση αξίας σύμφωνα με την οποία η αποζημίωση δίδεται στην αξία για την οποία έχει ασφαλιστεί το αυτοκίνητο, χωρίς αυτή να μειώνεται βάση της εμπορικής του απαξίωσης

  1. Χαρακτηριστικά προωθητικού προγράμματος Leon & Toledo (νέο):

Το νέο προωθητικό μας πρόγραμμα για τα μοντέλα Leon & Toledo, παρέχει στο πελάτη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια, σε συνδυασμό με έκπτωση 900€ για όλες τις εκδόσεις Leon και έκπτωση 2.000€ για όλες τις εκδόσεις Toledo.

 

 

Οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές της SEAT ισχύουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.