Το νέο Peugeot TRAVELLER

By  |  0 Comments

Οι PSA Peugeot Citroën και Toyota Motor Europe (TME) ανακοίνωσαν σήμερα τα νέα Citroën SPACETOURER, Peugeot TRAVELLER και Toyota PROACE, διευρύνοντας μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία που ξεκίνησε το 2012. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε επιβατικές MPV εκδόσεις για ιδιωτική χρήση, καθώς και σε επαγγελματικές για μεταφορές επιβατών. Η επίσημη πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για το Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016), ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2016 θα ξεκινήσει και η εμπορική διάθεση των τριών μοντέλων.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε σήμερα αυτά τα τρία νέα μοντέλα που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Toyota Motor Europe. Αυτή η συμφωνία μας έδωσε το έναυσμα για την εξέλιξη και παραγωγή μίας νέας αποδοτικής πλατφόρμας, προσφέροντας στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία τους” δήλωσε ο Patrice Lucas, επικεφαλής στο τομέα Προγραμματισμού και Στρατηγικής στον όμιλο PSA Peugeot Citroën.

Τα πρώτα μοντέλα Toyota Proace έκαναν την εμφάνισή τους το 2013 βασισμένα πάνω στις τωρινές γενιές των Peugeot Expert και Citroën Jumpy. Από την έναρξη της συνεργασίας το 2012 είχε συμφωνηθεί οι δύο όμιλοι να συνεχίσουν και στις επόμενες γενιές των μοντέλων έως και το 2020. Στόχος της συνεργασίας είναι η παραγωγή άκρως ανταγωνιστικών επαγγελματικών μοντέλων μεσαίου μεγέθους, επιβατικών και Combi εκδόσεων με όφελος από το βέλτιστο κόστος εξέλιξης και παραγωγής.

Τα νέα μοντέλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του ομίλου PSA Peugeot Citroen στο Sevelnord, στην Valenciennes της Γαλλίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.