H Citroen στις Κινηματογραφικές Αίθουσες & στο “The Mall Athens”!

By  |  0 Comments

Η Citroen συναντά τον πόλεμο των άστρων στις οθόνες των Σινεμά! Στην περίοδο των εορτών η Citroen προβάλλει το νέο της διαφημιστικό spot για τους Euro 6 κινητήρες σε πάνω από 60 κινηματογραφικές αίθουσες συνολικά, για διάστημα τριών εβδομάδων. Η ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα που αναμένεται  στις αίθουσες των κινηματογράφων λόγω των σπουδαίων πρεμιέρων ενδυναμώνει την διαφημιστική προβολή της Citroen! Σημαντικές ταινίες όπως Star Wars: The Force Awakens, Η Γέφυρα των κατασκόπων, Ένας άλλος κόσμος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Joy, James Bond 007: Spectre, Ουζερί Τσιτσάνης, Point Break κ.α. θα φιλοξενήσουν το διαφημιστικό μήνυμα της Citroen!

Η Citroen στο πνεύμα των ημερών γιορτάζει! Στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, το “The Mall Athens” προβάλλεται στις οθόνες του το νέο διαφημιστικό spot που αφορά στους Euro 6 κινητήρες! Η επισκεψιμότητα του “The Mall Athens” αγγίζει υψηλά νούμερα με 12.000.000 επισκέπτες ετησίως, δηλαδή πάνω από 33.000 επισκέπτες ημερησίως, νούμερο το οποίο στην περίοδο των Χριστουγέννων υπερδιπλασιάζεται! Το διαφημιστικό μήνυμα θα προβάλλεται στις 27 οθόνες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του εμπορικού κέντρου, 10 φορές ανά ώρα, ενώ οι συνολικές εμφανίσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200.000! Η προβολή του διαφημιστικού μηνύματος θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου,  καλωσορίζοντας έτσι τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου για τη νέα Χρονιά με πιο πολύ “Creative Technologie”!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.