Η Tesla επέλεξε ελαστικά Pirelli

By  |  0 Comments

Η Tesla επέλεξε ελαστικά Pirelli Scorpion Asimmetrico για να μεταφέρουν στο δρόμο την πλούσια ισχύ του νέου της ηλεκτρικού Model X SUV. Μέσα από τη στενή συνεργασία μεταξύ των μηχανικών της Pirelli και της Tesla δημιουργήθηκε μία ειδική έκδοση του Scorpion Zero Asimmetrico κατάλληλη για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του νέου Model X, το οποίο χρησιμοποιεί διαφορετικές διαστάσεις μπροστά και πίσω: 265/35ZR22 102W και 285/35ZR22 106W αντίστοιχα.

Με αυτονομία 450 km, το Tesla Model X προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης σαν ένα μεγάλο SUV που μεταφέρει με άνεση επτά ενηλίκους και τις αποσκευές τους. Η Tesla ανακοίνωσε τελική ταχύτητα 250kph για το τελευταίο μοντέλο της, αλλά με δείκτη ταχύτητας W τα ελαστικά Scorpion Zero διασφαλίζουν βέλτιστες επιδόσεις μέχρι τα 270kph, με σημάνσεις M+S που δηλώνουν καταλληλόλητα όλο το χρόνο.

Το νέο SUV της Tesla ξεχωρίζει όχι μόνο για την τελική του ταχύτητα αλλά και για την επιτάχυνση. Το Model X επιταχύνει από στάση στα 100kph σε 3,4 δευτερόλεπτα χάρη στα κλασικά χαρακτηριστικά ροπής των ηλεκτροκινητήρων, που προσφέρουν προοδευτική επιτάχυνση ακόμα και από χαμηλή ταχύτητα.

Σε συνάρτηση με τα χαρακτηριστικά επιδόσεων ενός σπορ αυτοκινήτου, είναι φανερό ότι απαιτούνται ελαστικά που μπορούν να μεταφέρουν στο δρόμο τη μέγιστη ροπή και ισχύ από την πρώτη στιγμή.

Το Scorpion Zero Asimmetrico είναι το ελαστικό υψηλών επιδόσεων της γκάμας Pirelli Scorpion που προορίζεται για τα ισχυρότερα SUV στον κόσμο. Έχει λάβει δεκάδες εγκρίσεις τύπου σαν εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης (ΟΕ) για προηγμένα εργαλεία στα οποία τώρα προστίθεται το Tesla Model X.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.