Πανευρωπαϊκό ρεκόρ πωλήσεων για τη Nissan

By  |  0 Comments

Η Nissan, ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε την καλύτερη επίδοση πωλήσεων επί  Ευρωπαϊκού εδάφους στην ιστορία της, με 715.623 αυτοκίνητα για το 2015. Η συγκεκριμένη επίδοση της Nissan,  “μεταφράζεται” σε 4% μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη και σηματοδοτεί μια αύξηση της τάξης του 50%, σε σχέση με το 2009.

Καταλυτική επίδραση στην αύξηση των πωλήσεων της Nissan στην Γηραιά Ήπειρο έχει η γκάμα των crossovers της φίρμας, με τα Qashqai, Juke και X-Trail να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στον χάρτη των πωλήσεων. Επιπλέον, σταθερή αξία  για τη Nissan αποτελεί και το νέο οικογενειακό hatchback που ακούει στο όνομα Pulsar,  με τις πωλήσεις του να έχουν αυξηθεί έως και 50%, σε σχέση με το 2015.

Εξέχουσα θέση στις πωλήσεις κατέχει το Qashqai, με πάνω από 248 χιλιάδες νέους ιδιοκτήτες να το επιλέγουν το 2015 για το στυλ, την άνεση, την ποιότητα, τις επιδόσεις και τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει.

Στην Ελλάδα, η  Nissan κατέκτησε την τρίτη θέση στις ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων για το 2015, με μερίδιο αγοράς 8,6%. Επιπλέον, το Qashqai επιβεβαιώνει την κυριαρχία του και στην Ελληνική αγορά, όντας το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία C,  με 2.553 ταξινομήσεις.

Εκτός των παραπάνω, η Nissan εξακολουθεί να  πρωτοπορεί σε σημαντικές,  νέες τεχνολογίες που αφορούν την αυτοκίνηση,  τόσο με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, όσο και με την καθοριστική συμβολή της στην ανάπτυξη της αυτόνομης οδήγησης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.