Ρεκόρ πωλήσεων για την Peugeot το 2015

By  |  0 Comments

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η PEUGEOT στην ελληνική αγορά, με 4.855 ταξινομήσεις επιβατικών μοντέλων και μερίδιο αγοράς 6,4%, εμφανίζοντας αύξηση πωλήσεων 147% σε σχέση με το 2014 , ποσοστό που σηματοδοτεί ένα απόλυτο ρεκόρ! Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2015 και η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την PEUGEOT Professionnel να σημειώνει μερίδιο αγοράς 10,2%. Ενημερωτικά, η ελληνική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων το 2015 έκλεισε στις 75.805 ταξινομήσεις, παρουσιάζοντας αύξηση 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Στην ανοδική πορεία της Peugeot σημαντικό ρόλο έχει  παίξει και η διείσδυσή της στις εταιρικές πωλήσεις, μια αγορά που εμφανίζει αυξητική τάση. Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων (RAC & LTR), μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, οι νέοι κινητήρες E6 πετρελαίου και βενζίνης σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων  (EAT6), η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπή ρύπων, το χαμηλό κόστος χρήσης, ο πλήρης χαρακτήρας των μοντέλων της premium γαλλικής μάρκας, σε συνδυασμό με το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούν ασφαλώς τα εχέγγυα της επιτυχίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.