Απονεμήθηκε στη SEAT το Πιστοποιητικό Top Employer 2016 για 2η συνεχόμενη χρονιά

By  |  0 Comments

Η SEAT για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έλαβε το πιστοποιητικό Top Employer 2016 στην Ισπανία που την καθιστά ως μία από τις καλύτερες εταιρείες όπου μπορεί κάποιος να εργαστεί. Μετά την απονομή του πιστοποιητικού Top Employer 2015, η εταιρεία εξακολουθεί να είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ισπανία με αυτή τη διάκριση.

Έπειτα από μία εμπεριστατωμένη έρευνα, το Ινστιτούτο Top Employers – μία εταιρεία που από το 1991 αξιολογεί και πιστοποιεί συνολικά τις συνθήκες που οι εργοδότες δημιουργούν για τους εργαζομένους τους – κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η SEAT προσφέρει άριστο εργασιακό περιβάλλον. Το Ινστιτούτο αναγνώρισε στη SEAT καινοτόμα προγράμματα πρόσληψης νέων ταλέντων καθώς και ποικίλα προγράμματα ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον Executive Vice President για το Ανθρώπινο Δυναμικό, Xavier Ros, «η SEAT φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Λαμβάνοντας το πιστοποιητικό Top Employer για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνεται το γεγονός πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και αναγνωρίζεται η δέσμευση μας στη ποιότητα της απασχόλησης».

Αυτό που κάνει τη SEAT κορυφαίο εργοδότη

Η SEAT αναζητά συνεχώς νέα ταλέντα για όλα τα τμήματα της εταιρείας. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάληψη πρωτοβουλιών κατάρτισης που μακροπρόθεσμα συμβάλλουν στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, όπως προγράμματα πρακτικής άσκησης, διδακτορικά προγράμματα και ειδικά προγράμματα για νέους μηχανικούς.

Ένα από τα προγράμματα που ξεχωρίζουν είναι το Start-up Europe, μέσω του οποίου δόθηκε η ευκαιρία σε 20 νέους να αποκτήσουν την πρώτη τους επαγγελματική εμπειρία στη SEAT με τη προσωρινή τοποθέτηση τους σε διάφορα εμπορικά σήματα του Ομίλου Volkswagen. Κατά το τελευταίο έτος, περισσότερα από 900 νεαρά ταλέντα εντάχθηκαν στη SEAT μέσω ενός από τα πολλά προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται από την εταιρεία.

Προκειμένου να προωθηθεί η περαιτέρω εξέλιξη των εργαζομένων, η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων κατάρτισης, για τα οποία το Top Employers Institute αναγνώρισε τη δυνατότητα εκτεταμένης τεχνικής κατάρτισης καθώς και την ενίσχυση ηγετικών και γλωσσικών δεξιοτήτων που αυτά προσφέρουν. Η εταιρεία επενδύει το εντυπωσιακό ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως κατά μέσο όρο στην εκπαίδευση.

Όντας ένας εξαιρετικός εργοδότης, η  SEAT προχωράει και στην ανάληψη περαιτέρω πρωτοβουλιών, όπως η συμμετοχή του εργατικού δυναμικού στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μέσω δράσεων αλληλεγγύης ή την έναρξη λειτουργίας του καινοτόμου mundoSEAT app, μιας ad hoc εφαρμογής που δημιουργήθηκε ώστε τόσο οι εργαζόμενοι στη SEAT όσο και οι οπαδοί της μάρκας να μπορούν να ενημερώνονται για τις τελευταίες πληροφορίες και εξελίξεις που αφορούν την εταιρεία από τα κινητά τους τηλέφωνα. Επιπλέον, μια πολύ ιδιαίτερη Ημέρα Οικογένειας διοργανώθηκε το 2015, μια ανοιχτή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Martorell, όπου οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να καλέσουν φίλους και μέλη της οικογένειας τους προκειμένου να δουν από κοντά το χώρο εργασίας τους. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία εξήρε το Top Employers Institute, πραγματοποιήθηκαν πολλές δραστηριότητες αναψυχής προκειμένου να δώσουν στους συμμετέχοντες μία καλύτερη κατανόηση των ιδανικών της μάρκας και των λειτουργιών του εργοστασίου. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη δέσμευση της προς όλους του εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.