Εξαιρετικά αποτελέσματα για PSA Peugeot Citroen

By  |  0 Comments

• Η συμμετοχή στο εμπορικό ισοζύγιο της Γαλλίας ήταν περίπου 10% υψηλότερο σε σχέση με το 2014
• Η παραγωγή στην Γαλλία άγγιξε το ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα με καθαρό εξαγωγικό όγκο στις 324.000 μονάδες, αύξηση κατά 4,3% συγκριτικά με το 2014

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου PSA, ο Carlos Tavares (φωτό) δηλώνει πως: “Το νέο μας πρόγραμμα έκανε ακόμη πιο ανταγωνιστικά τα εργοστάσια μας σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, η ποιότητα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε αντίθεση με το κόστος κατασκευής που έχει μειωθεί δραστικά. Αυτό αντικατοπτρίζει μία καθημερινή προσπάθεια που απαιτείται για να φτάσουμε με τον καιρό στο τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες μας για την ευελιξία και την δέσμευση που έχουν επιδείξει ώστε τα εργοστάσια μας στην Γαλλία να φτάσουν σε ένα παγκόσμιας κλάσης επίπεδο”.

Με την κύρια κατασκευαστική μονάδα να βρίσκεται στην Γαλλία, για μία ακόμη φορά ο όμιλος PSA Peugeot Citroën είχε μία άκρως θετική συνεισφορά στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας, το οποίο έφτασε τα €5,226 δισεκατομμύρια, με καθαρό όγκο εξαγωγής στις 324.000 οχήματα.

Ο όμιλος PSA Peugeot Citroën παρήγαγε στην Γαλλία το 2015 περισσότερα από 995.000 οχήματα, εμφανίζοντας αύξηση κατά 2,5%, συγκριτικά με το 2014, ένα ποσοστό που αντιστοιχεί στο 33% της παγκόσμιας παραγωγής. Πρόκειται για ένα στόχο που επιτυγχάνεται περίπου ένα χρόνο νωρίτερα από την αρχική δέσμευση, η οποία από το 2016 προβλέπει την κατασκευή ενός εκατομμυρίου οχημάτων εντός Γαλλίας. Ως εκ τούτου, η PSA αναδείχθηκε και το 2015 ως η No 1 αυτοκινητοβιομηχανία στην Γαλλία, με το Peugeot 308 να αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της χώρας!

image

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.