H Mitsubishi στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016

By  |  0 Comments

Μετά από μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά στην Ευρώπη με δύο νέες παρουσιάσεις (5η γενιά L200 και Νέο Outlander MY16) και μία ηχηρή επιστροφή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό (Outlander PHEV @ Baja Portalegre 500), η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) παραμένει και το 2016 επικεντρωμένη στο πνεύμα των μοντέλων SUV – σήμερα και αύριο.

Tα πιο σημαντικά εκθέματα της Mitsubishi Motors που θα φιλοξενηθούν στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (www.salon-auto.ch) είναι:

–       eX-Concept: το διάσημο eX-Concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2015 eX-Concept αφήνει αιχμές για ένα μελλοντικό συμπαγές SUV της Mitsubishi Motors με αεροδυναμικό αμάξωμα και πολύ αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης, το οποίο προσφέρει αυτονομία 400 km σε πραγματικές συνθήκες.

–       L200 και ASX Show Cars: τα δύο νέα εκθεσιακά μοντέλα που βασίζονται στα νέα L200 και 2017 ASX, συνδυάζουν τα παραδοσιακά στοιχεία των SUV της Mitsubishi Motors με εντυπωσιακά αμαξώματα σε μοναδική γκρι απόχρωση, έντονες πορτοκαλί πινελιές και μαύρες ζάντες αλουμινίου.

–       2017 ASX: σε συνέχεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles τον περασμένο Νοέμβριο, το ανανεωμένο ASX έρχεται στην Ευρώπη, εισάγοντας  μία νέα εκδοχή της νέας οπτικής ταυτότητας Dynamic Shield της MMC (στη φωτογραφία έκδοση Αμερικανικών προδιαγραφών).

–       Παράλληλα η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016 σηματοδοτεί την παρουσία του ανανεωμένου Space Star, λίγες εβδομάδες μετά την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελών (διαθεσιμότητα ανάλογα με τις αγορές).

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.