Νέα τηλεοπτική συνεργασία για τον Στράτο Φωτεινέλη και την ομάδα του

By  |  0 Comments

Μία νέα ιδαίτερα σημαντική για το μηχανοκίνητο αθλητισμό τηλεοπτική συνεργασία με τον σταθμό High Channel ο οποίος εκπέμπει στην Αττική και την ευρύτερη περιοχή αυτής. Το High Channel άλλωστε έχει αποδείξει εδώ και χρόνια την αγάπη του για το αυτοκίνητο καθώς έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του τη γνωστή εκπομπή του Κώστα Τουρναβίτη, Auto Moto High.

Η νέα συνεργασία ξεκινά από την 1η Μαρτίου με τις τηλεοπτικές εκπομπές «Πάνω από τα Όρια», «Παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα» και «R – Evolution» να μεταδίδονται πλέον από τη συχνότητα του High Channel.  Οι εκπομπές οι οποίες έχουν καταξιωθεί στο χώρο της αυτοκίνησης με τεράστια απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, πολλές φορές έχουν γίνει σημείο αναφοράς στον εν λόγω χώρο. Από την 1η Μαρτίου οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν τις τρεις αυτές παραγωγές.

Την εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» που παρουσιάζουν ο Στράτος Φωτεινέλης μαζί με τον Νίκο Τσάδαρη κάθε Παρασκευή από τι 19:30 έως τις 20:30

Την εκπομπή «R – Evolution» που παρουσιάζουν οι Στάθης Πετρόπουλος και Γιάννης Φωτεινέλης κάθε Τετάρτη από τις 20:00 έως τι 20:30

Και την εκπομπή «Παγκόσμια και Πανελλήνια Πρωταθλήματα» κάθε Σάββατο από τις 20:30 έως τις 21:00.

Φυσικά θα υπάρχουν και οι επαναλήψεις των εκπομπών στη μεταμεσονύχτια ζώνη οι οποίες ωστόσο θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο.

Στις προσδοκίες της παραγωγής και επόμενος στόχος είναι να επιστρέψει στις οθόνες, η πολύ γνωστή και καταξιωμένη ζωντανή εκπομπή «Auto Sprint Live» η οποία στο πρόσφατο παρελθόν είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παράλληλα σκοπός και φιλοδοξία, τόσο του σταθμού αλλά και της εταιρείας παραγωγής είναι με τις τηλεοπτικές αυτές δραστηριότητες να χαρακτηριστεί το High Channel ως ένα πραγματικό κανάλι της αυτοκίνησης. Ας μη λησμονούμε ότι εκπομπές σαν το «Πάνω από τα Όρια» έχουν κλείσει αισίως 26 χρόνια ζωής με τουλάχιστον 1050 προβολές στα τηλεοπτικά δρώμενα και συνεχίζουν την προσπάθειά τους ιδιαίτερα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τέλος η εταιρεία παραγωγής θα ήθελε να ευχαριστήσει τον τηλεοπτικό σταθμό SBC οποίος τα τελευταία 3,5 χρόνια φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο στη συχνότητά του τις συγκεκριμένες εκπομπές και θέλει να ελπίζει ότι και στο μέλλον οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.

Αναμονή λοιπόν για περισσότερη ενημέρωση γύρω από το αυτοκίνητο, περισσότερα γκάζια και κυρίως περισσότερο High Channel στη ζωή μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.