Opel Air + Style στο Ίνσμπρουκ για τους λάτρεις του snowboard

By  |  0 Comments

Το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας γίνεται η διεθνής Μέκκα του snowboarding από 4 – 7 Φεβρουαρίου.  24 κορυφαίοι αθλητές διαγωνίζονται κατά τη διάρκεια του κύριου αγώνα του Opel Air + Style Festival Innsbruck-Tirol το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου. Για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο  Olympiaworld Innsbruck. Οι επαγγελματίες του freestyle θα καταπλήξουν τους θεατές με θεαματικά άλματα από μία ράμπα ύψους 41 m. Ο νικητής θα κερδίσει 100.000 δολάρια και θα διασφαλίσει μία από τις πολυπόθητες θέσεις στο τελικό του Air + Style που θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες. Επιπλέον ο νικητής θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο Opel ADAM. Το αντισυμβατικό, πρωτοποριακό μοντέλο ταιριάζει άριστα στην κοινότητα του snowboarding. Ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις ενός νεανικού κοινού, το Opel ADAM ξεχειλίζει από στυλ με εξατομικευμένες πινελιές και προηγμένες δυνατότητες infotainment και συνδεσιμότητας – όλα σε συνδυασμό με αστείρευτη οδηγική απόλαυση. Η Opel Austria είναι και πάλι επίσημος αυτοκινητιστικός εταίρος του φεστιβάλ.

Μετά τη δράση της πίστας, οι φίλοι του snowboard θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή ηχητική εμπειρία από μπάντες όπως Rudimental, Sido, K.I.Z, Blumentopf και Sunset Sons που θα παίζουν σε δύο σκηνές.

Το φεστιβάλ θα ανοίγει τις πόρτες του στις 12:00CET το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, ενώ το πάρτι μετά τους αγώνες θα ξεκινήσει στις 21:30CET. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στοwww.airandstyle.com ή στο www.facebook.com/airandstyle.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.