Το Fiat 124 Spider στο Λονδίνο

By  |  0 Comments
Η περιοδεία του νέου Fiat 124 Spider συνεχίζεται, έχοντας ως στόχο αυτήν τη φορά να «κλέψει» τις εντυπώσεις και στην Αγγλική πρωτεύουσα. Πρώτη στάση στην προβλήτα του λιμανιού της πόλης, στις όχθες του Τάμεση, έχοντας σε πλήρη θέα το περίφημο “London Eye”.

Σε μια πόλη που έχει τα πάντα, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά και οικονομικά σημεία του πλανήτη, αλλά και σημείο συνάντησης πολιτισμών και εθνικοτήτων, το “London Eye” απευθύνει το πρώτο καλωσόρισμα στο νέο Spider.

Το νέο Fiat 124 Spider προσαρμόζεται με άνεση στην έντονη Λονδρέζικη καθημερινότητα, αγαπά τους έντονους ρυθμούς της, προσπαθώντας να ξεπεράσει σε ταχύτητα το μοναδικό London Underground, ενώ αξιοποιεί τη γοητεία του για να ελιχθεί με χάρη στην πολύβουη κίνηση της Βρετανικής μεγαλούπολης.

Είναι η τέλεια ευκαιρία για το 124 Spider για να αναδείξει την ενέργεια και τα αντανακλαστικά του. Αγαπά τις προκλήσεις και η Αγγλική πρωτεύουσα αποδεικνύεται ιδανική για το νέο Fiat να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία. Τα καινούργια του ελαστικά αφήνουν το στίγμα τους στην πρωινή αύρα που αγκαλιάζει την Tower Bridge, οδηγώντας το μεταξύ των vintage τηλεφωνικών θαλάμων προς τις εντυπωσιακές βιτρίνες καταστημάτων στο Chelsea. Το μοναδικό Big Ben γνωστοποιεί ότι ήρθε η ώρα της αναχώρησης. Η «Βρετανική περιπέτεια» του νέου Fiat 124 Spider ολοκληρώθηκε. Ήρθε η ώρα για τον επόμενο προορισμό του στο ταξίδι προς την Γενεύη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.