Tο Fiat 124 Spider στο Βερολίνο

By  |  0 Comments

Μια νέα μέρα ξεκινά για το Fiat 124 Spider. Προορισμός αυτήν τη φορά το Βερολίνο. Οι πρώτες ακτίνες του Ήλιου είναι ακόμα αχνές, αλλά το θρυλικό Spider φέρνει τη δική του θέρμη στην παγωμένη πόλη. Κυκλοφορεί με χάρη μέσα στην πολύβουη πόλη, βάζοντας τη δική του πινελιά στην καθημερινότητά της και διαχέοντας την κομψότητά του από όπου και αν περνά.

Έχει χρόνο για μια selfie μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το σύμβολο της πόλης, καθώς και για μια επίσκεψη στο νησί με τα μουσεία για να δει τα αριστουργήματα που, όπως και αυτό το ίδιο, παραμένουν διαχρονικά υπέροχα.

Οι κάτοικοι του Βερολίνου δεν κρύβουν την αγάπη τους για την ταχύτητα και το στυλ. Για αυτό και δυσκολεύονται στο να κρύψουν το θαυμασμό τους για το πανέμορφο Spider. Όταν πλέον το κάμπριο κάνει τη θριαμβευτική του εμφάνιση στην Postdamen Platz, ένα ενθουσιώδες κοινό το περιμένει να το υποδεχτεί, κόβοντας σχεδόν την ανάσα στους σκεπτικιστές Βερολινέζους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.