CORINTHIA REGULARITY RALLY με 34 συμμετοχές

By  |  0 Comments

Με 34 συμμετοχές ξεκινά το CORINTHIA REGULARITY RALLY  που διοργανώνει  ο AC3 (Argolis Classic Car Club)  και περιλαμβάνονται   οι Πρωταθλητές και  Πρωταγωνιστές των Πρωταθλημάτων  – Κυπέλλων  του  Regularity 2015, Ιστορικού  Ράλλυ  Ακρόπολις του 2015,αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι.

Η εκκίνηση θα δοθεί  την  Κυριακή  27 Μαρτίου 2016 από την Πάχη Μεγάρων .Τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς  Αλεποχώρι –Μάζι –Σχοίνο -Περαχώρα-Λουτράκι όπου θα γίνει ανασυγκρότηση  και οι κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα κλασσικά αυτοκίνητα που αποτελούν πάντα πόλο έλξης!

Οι  συμμετέχοντες  θα καλύψουν συνολικά περίπου 104  χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται  6 Ε.Δ.Α  με Μ.Ω.Τ έως  50χλμ/ώρα και ο τερματισμός θα λάβει χώρα   στην Λίμνη  Ηραίου στην Κορινθία μετά από 4 περίπου ώρες . Εκεί τα πληρώματα θα  γευματίσουν, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα και  θα ακολουθήσει  η απονομή επάθλων .

Το RALLY προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2016 του AC3  καθώς και στο Classic Mini Trophy 2016 του CLASSIC MINI CLUB.

CORINTHIAN POSTER_new small

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.