Η F1 βρήκε στέγη στην ΕΡΤ

By  |  0 Comments

Η ΕΡΤ είναι το ελεύθερο κανάλι που θα μεταδίδει τους αγώνες της Formula 1 στη χώρα μας, παράλληλα με τoν OTE TV το οποίο έχει τα δικαιώματα προβολής των Grand Prix μέχρι και το 2017.

Έστω και την τελευταία στιγμή η F1 βρήκε στέγη σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας και ελεύθερης πρόσβασης και μάλιστα όχι μόνο για φέτος, αλλά για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Για την επόμενη τριετία (2016 – 2017 – 2018) η ΕΡΤ εξασφάλισε την αποκλειστική ελεύθερη μετάδοση των αγώνων της Formula 1, καλύπτοντας το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με εικόνα υψηλής ευκρίνειας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ.

Οι μεταδόσεις ξεκινούν την Κυριακή με την προβολή του πρώτου αγώνα της χρονιάς που θα διεξαχθεί στο Albert Park της Μελβούρνης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 14:00 από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ HD.

Και φέτος, όπως άλλωστε κάνει εδώ και χρόνια, ο OTE TV θα καλύψει σε απευθείας μετάδοση όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες που περιλαμβάνει κάθε ένα από τα 21 αγωνιστικά τριήμερα (ελεύθερες δοκιμές, κατατακτήριες δοκιμές, αγώνας).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.