Η Volvo χορηγός της ΕΛΕΠΑΠ σε φιλανθρωπικό δείπνο στο Zonars

By  |  0 Comments

Η Volvo ήταν χορηγός του εαρινού φιλανθρωπικού δείπνου που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ στο πρόσφατα ανακαινισθέν Zonars, στο κέντρο της Αθήνας. Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου, του λόγου και των τεχνών, φίλες και φίλοι του Ιδρύματος, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους το πολυετές έργο της ΕΛΕΠΑΠ. 

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Μαριάννα Μόσχου καλωσόρισε και ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΛΕΠΑΠ όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και στήριξή τους ενώ στη συνέχεια η κ. Ηρώ Κόβα αναφέρθηκε στη σχεδόν 80χρονη  πορεία του Ιδρύματος και το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελεί. Ακολούθως, ο κ. Νίκος Μαρτίνος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Volvo Car Hellas, σε σύντομο χαιρετισμό παραλλήλισε την ευαισθησία που δείχνουν τα μέλη και οι φίλοι και υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες με την ευαισθησία της σουηδικής μάρκας για τον άνθρωπο. Μία ευαισθησία που περιλαμβάνει σειρά εφευρέσεων ειδικά για την ασφάλεια των παιδιών, όπως τα ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα. Μία ευαισθησία που χρονικά εκτείνεται πολύ πριν από την εφεύρεση της ζώνης ασφαλείας τριών σημείων αλλά και τη συνειδητή μή κατάθεση αίτησης πατέντας, ώστε να καταστεί αυτή διαθέσιμη σε όλους τους κατασκευαστές, μέχρι το σημερινό Όραμα 2020 (Vision 2020), τη δημόσια δέσμευση της Volvo πως μέχρι το 2020 θα έχει εξελίξει και παρουσιάσει όλη την απαιτούμενη τεχνολογία ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε οποιοδήποτε ατύχημα εμπλέκεται ένα μοντέλο της.  

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του XC90, του νέου μεγάλου SUV της Volvo, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους είχαν την ευκαιρία να μετακινηθούν προς και από το Zonars με το νέο μοντέλο, βιώνοντας την ξεχωριστή εμπειρία της κορυφαίας πολυτέλειας που προσφέρει το νέοVolvo XC90.  

Η ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων,www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο αγωνίζεται από το 1937 έως σήμερα, για την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με αναπηρίες να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους,  να εκπληρώσουν του προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους  και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο. Η  ΕΛΕΠΑΠ στηρίζει περισσότερες από 1200 οικογένειες και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.

Οι κυρίες Σαμαρά (αριστερά) και Κόβα με τον Νίκο Μαρτίνο

Οι κυρίες Σαμαρά (αριστερά) και Κόβα με τον Νίκο Μαρτίνο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.