Ο Fitzgerald επικεφαλής στην Genesis

By  |  0 Comments

Η Hyundai Motor ανέθεσε στον Manfred Fitzgerald, πρώην Brand και Design Director της Lamborghini, τη διοίκηση της μάρκας Genesis.

Με έδρα τα κεντρικά γραφεία της Hyundai Motor στη Σεούλ, ο Fitzgerald θα είναι υπεύθυνος για τη κατάρτιση και την εκτέλεση των στρατηγικών της μάρκας Genesis, ως Senior Vice President. Με σκοπό η μάρκα να κερδίσει μια ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, θα διατελέσει ένα κεντρικό ρόλο στη στρατηγική, το marketing και άλλες επιχειρησιακές λειτουργίες της μάρκας Genesis.

Κατά τη διάρκεια της δωδεκάχρονης καριέρας του στη Lamborghini, ο Fitzgerald διαδραμάτισε καίριο ρόλο στη μετατροπή της Lamborghini από μια εταιρεία πρωτότυπων αυτοκινήτων, σε μάρκα πολυτελών οχημάτων και δεκαπλασίασε τις πωλήσεις από τη θέση του Brand & Design Director.

Ο Fitzgerald, είναι 52 ετών και διαθέτει περίπου 20 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας στη στρατηγική και το marketing μαρκών πολυτελών αυτοκινήτων. Θα συνεργάζεται με τον κ. Luc Donckerwolke, ο οποίος ηγείται της διεύθυνσης Prestige Design της μάρκας Genesis ως επικεφαλής του Κέντρου Σχεδίασης της Hyundai Motor.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.