Πρωτοποριακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Audi 4Υou

By  |  0 Comments

Η Audi για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί  με τη διάθεση ενός Νέου χρηματοδοτικού προγράμματος το Audi 4Υou το οποίο απευθύνεται  αποκλειστικά σε ιδιώτες και βασίζεται στο πολύ επιτυχημένο μοντέλο του Personal Leasing.

Το πρόγραμμα αυτό  διατίθεται αποκλειστικά μέσω της Audi Financial Services  και ξεχωρίζει  τόσο για το πολύ ανταγωνιστικό επιτόκιο όσο και για τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις  και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, η μηνιαία δόση που αντιστοιχεί στα Α1, Α3 και Α4 είναι 193,5€, 279,1€ και 336,6€ αντίστοιχα, για διάρκεια δανείου 48 μηνών.

Τα πλεονεκτήματα χρήσης του προγράμματος αυτού είναι:

Χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 5.9%
Μικρή μηνιαία δόση
Μεγάλη ευελιξία για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης
Το ασφάλιστρο το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη μηνιαία δόση είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης και δεν επηρεάζεται από μελλοντικές αυξήσεις
Διασφαλίζεται η ελάχιστη αξία επαναγοράς του αυτοκινήτου από την Kosmocar δίνοντας έτσι πολλαπλές επιλογές στον πελάτη κατά τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

Να σημειώσουμε ότι επιπλέον του ελκυστικού αυτού προγράμματος, η Audi προσφέρει το όφελος απόσυρσης  σε όλα της τα μοντέλα μέχρι 31/03/2016.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.