Τα 50 χρόνια της FIVA

By  |  0 Comments

Η FIVA γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια προσφοράς, αφοσίωσης και παρουσίας της στον χώρο του κλασικού  αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Στα πλαίσια του εορτασμού της 50ης επετείου της, ανακήρυξε το 2016 ως “Έτος Παγκόσμιας Μηχανοκίνητης Κληρονομιάς” (World Motoring Heritage Year) με κύριο στόχο για το 2016  την παγκόσμια προβολή της παραπάνω ενέργειας.

Η FIVA εξασφάλισε την αιγίδα της UNESCO για αυτή την ενέργεια κάτι που αποτελεί μεγάλη νίκη γιατί δείχνει την διεθνή αναγνώριση του έργου της και της επιτρέπει να ελπίζει  σε μελλοντική εκτενέστερη συνεργασία.

Το πλάνο της FIVA για την προβολή και προώθηση του “Έτους Παγκόσμιας Μηχανοκίνητης Κληρονομιάς” περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

-Την καθιέρωση καινούριου logo που προβάλλει το ακρωνύμιο FIVA ώστε να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του ονόματός της.

-Το λανσάρισμα του ανανεωμένου και πιο μοντέρνου site της με στόχο την διείσδυση στο νεότερο ηλικιακά κοινό.

-Την ένταξη νέων μελών – επαγγελματιών του χώρου όπως κολλέγια και Μουσεία. Από την Ελλάδα εντάχθηκαν το “Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου” του Θεόδωρου Χαραγκιώνη και το “Ελληνικό Μουσείο Μοτοσικλέτας” του Παναγιώτη Μαριολόπουλου.

– Την έκδοση επετειακών σημάτων για επικόλληση στα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες.

– Την έκδοση του FIVA book το οποίο θα αναδείξει το έργο της FIVA διαχρονικά.

– Την απονομή βραβείων “Καλύτερα Διατηρημένου Οχήματος” μέσω κριτών της FIVA στις εκδηλώσεις  καλλιστείων που γίνονται στις χώρες μέλη.

Καλούμεθα να βοηθήσουμε όλοι τη διάδοση αυτού του σκοπού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.