Το BMW Group επανασχεδιάζει το website www.bmwgroup.com

By  |  0 Comments

Το BMW Group αποκτά ένα νέο website. Η ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, πρωτοποριακή τεχνολογία και μία νέα ψηφιακή εταιρική σχεδίαση για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τρέχουσας και μελλοντικής online επικοινωνίας.

Χάρη στα γραφικά μεγάλων διαστάσεων και slider στις συλλογές (gallery) αλλά και στην απουσία πλαισίου, το νέο εταιρικό website προσφέρει στα ενδιαφερόμενα μέρη όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το BMW Group. Τα περιεχόμενα προβάλλονται με τρόπο που προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης και οποιαδήποτε συσκευή.

Ανεξαρτήτως θέματος, είτε πρόκειται για τα τελευταία νέα της εταιρίας, σχετικές απαντήσεις ή πληροφορίες για επενδυτές και πολλά ακόμα target groups, όλα βρίσκονται εύκολα και διαισθητικά.

Η αμεσότητα απόκρισης του νέου website ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των χρηστών του Internet, διασφαλίζοντας άριστη εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, από Smartphone μέχρι tablet, notebook ή και PC monitor. Φωτογραφίες και βίντεο προσαρτώνται με τρόπο που επιτρέπει ιδανική απεικόνιση σε όλες τις κινητές συσκευές.

Η εικονογράφηση του νέου website www.bmwgroup.com αντανακλά επίσης τα premium πρότυπα του BMW Group. Η κεντρική εικόνα αποτελεί την καρδιά της εταιρίας: το ‘τετρακύλινδρο’ κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της BMW και τα γειτονικά κτίρια BMW Welt, Μουσείο BMW και εργοστάσιο του Μονάχου.

«Οι εταιρικές επικοινωνίες απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό και εξυπηρετούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε μία προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει όλα τα θέματά μας. Με το νέο, εταιρικό website, όλοι μπορούν να βρίσκουν την πληροφορία που τους ενδιαφέρει γρήγορα και εύκολα», σχολιάζει ο Bill Mc Andrews, Επικεφαλής Στρατηγικής Εταιρικής Επικοινωνίας – Corporate & Market Communications.

Το νέο εταιρικό website θα παρουσιάσει με ξεχωριστό τρόπο την επετειακή καμπάνια ‘THE NEXT 100 YEARS’ στις 7 Μαρτίου 2016, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα των επετειακών εκδηλώσεων της εταιρίας. Στη συνέχεια θα ενημερώνεται με περαιτέρω ειδήσεις και εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η πρόσβαση στην ξεχωριστή αυτή παρουσίαση θα γίνεται είτε μέσω του website ή απευθείας μέσω του www.bmwgroup.com/next100 . Ομοίως, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ζωντανά με live stream τη θεαματική εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων του BMW Group στις 7 Μαρτίου 2016 στις 16:00 σε αυτό το σύνδεσμο.

Η Interone ανέλαβε το δημιουργικό και τη σχεδίαση, ενώ η πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής valtech ήταν υπεύθυνη για την τεχνική υλοποίηση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.