Ανάβαση Νιγρίτας στις 10/4

By  |  0 Comments

Η επιτυχία δεν ήταν δεδομένη, το εγχείρημα ριψοκίνδυνο, το αποτέλεσμα όμως δικαίωσε τους τολμηρούς. Η ανάβαση Νιγρίτας πραγματοποιήθηκε με συμμετοχές πέραν από κάθε προσδοκία και η υπόσχεση που δόθηκε ήταν η επανάληψη να είναι τουλάχιστον στο επίπεδο του 2015. Οι μήνες πέρασαν και ο Απρίλιος, μήνας διεξαγωγής της 2ης Ανάβασης Νιγρίτας, ήρθε με τις υποσχέσεις από την πλευρά των αθλητών να έχουν τηρηθεί και έτσι οι συμμετοχές λίγες ημέρες πριν την λήξη να υπερβαίνουν τις τριάντα.  Από την πλευρά της διοργάνωσης δίνονται τα εχέγγυα πως όλα θα είναι όπως το 2015 και ακόμα καλύτερα, οι θεατές είναι δεδομένο πως θα κατακλύσουν την ειδική καθώς η περιοχή φημίζεται για την αγάπη που τρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το μόνο αβέβαιο είναι ο καιρός ο οποίος ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Στο δια ταύτα, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Νιγρίτα Σερρών η 2η “Ανάβαση Νιγρίτας”. Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά του αγώνα. Μετά την ολοκλήρωσή τους, θα γίνει η παρουσίαση των αθλητών στην πλατεία της Νιγρίτας. Ο αγώνας θα εκκινήσει την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 11:00 από την διασταύρωση Χουμνικού, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Οι παροχές προς τους αγωνιζόμενους που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων το Σάββατο 09 Απριλίου, γεύμα μετά τα δοκιμαστικά και γεύμα μετά τον αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Τρίτη 5 Απριλίου, με το παράβολο να ανέρχεται στα 160€.

afisa_anavasis

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.