Ο θεσμός του Kart 4 All

By  |  0 Comments

H Fortune Motorsport παρουσίασε τον νέο θεσμό του ελληνικού καρτ, το Κ4Α.  Ο Παπαμιχάλης Γιώργος από την FORTUNE MOTORSPORT παρουσίασε το K4A, ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα του και ανέλυσε τους μελοντικούς στόχους.
Ο Rini van der Burg από τον όμιλο Schuurman BV, διευθυντής πωλήσεων και τεχνικός υπεύθυνος για τον κινητήρα RK1 απάντησε σε τεχνικές ερωτήσεις και παρουσίασε τους στόχους της συνεργασίας με την FORTUNE MOTORSPORT.
Aπό την αγωνιστική ομάδα της MARANELLO KART Hellas παρευρέθει ο οδηγός Giordano Francesco που πρόσφερε τις οδηγικές του γνώσεις σε όσους τις χρειάστηκαν!
Ακολούθησαν οδηγικά σκέλη που το Κ4Α εντυπωσίασε για την φιλικότητα του στην οδήγηση αλλά και για τις επιδόσεις του που προσφέρουν στους οδηγούς μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας!

Ο θεσμός του Kart 4 All προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του αθλήματος να γίνουν πιλότοι αγωνιστικού μονοθέσιου μέσα στις απόλυτα ασφαλείς συνθήκες της αγωνιστικής πίστας.
Ο στόλος των 10 καρτ είναι διαθέσιμος για εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις, γενέθλια, παρέες φίλων, προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αγώνες με κεντρικό σύστημα χρονομέτρησης, κριτές, εκπαιδευτές μηχανικούς και catering για ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης.

Οι εκδηλώσεις γίνονται στην πίστα Karting Center και στους χώρους του Αθλητικού Σωματείου και Πάρκου Κυκλοφοριακής αγωγής ΛΕΦΚΑ που εδρεύει στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό Αττικής.
Επίσης εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιαδήποτε άλλη πίστα στην Ελλάδα.

Από 35 ευρώ ανά συμμετέχοντα οδηγό

Οι εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν και με επιμορφωτικό/εκπαιδευτικό χαρακτήρα σε μορφή σεμιναρίου, όπου εκπαιδευτές αναλύουν τις βασικές θεωρίες και λειτουργίες του αγωνιστικού καρτ και της αγωνιστικής οδήγησης.
Διοργανώνονται αγώνες με σκέλη 5, 10, 15 γύρων και αγώνες αντοχής 30min, 1ώρας, 2ωρών κ.ο.κ. ενώ απονέμονται διπλώματα, Έπαθλα και εγχειρίδια θεωρίας.

Αγώνες μόνο με 390 ευρώ

Τα K4A θα συμμετέχουν φέτος στο D Cup Challenge 2016, τον μεγαλύτερο αγωνιστικό θεσμό της Ελλάδας που διοργανώνει 5 αγώνες σε Αθήνα, Πάτρα και Καλαμάτα υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.
Τα ενιαία καρτ θα διανέμονται με κλήρωση και χωρίς να επιτρέπεται οποιαδήποτε τεχνική αλλαγή οι οδηγοί ανταγωνίζονται σε έναν απόλυτα αξιοκρατικό αγώνα που θα κερδίσει απλά ο καλύτερος οδηγός.

Πριμ από την Fortune MotorSport αξίας 700 ευρώ στους 10 πρώτους αγωνιζόμενους

Η πριμοδότηση περιλαμβάνει όλες τις αγωνιστικές ημέρες του 2016 και αφορά το παράβολο συμμετοχής αξίας 130ευρώ, την ενοικίαση του καρτ αξίας 300ευρώ, την φιλοξενία οδηγού, coaching, και Τεχνική υποστήριξη αξίας 270ευρώ.
Με αυτό τον τρόπο το κόστος του αγώνα πέφτει στα 390ευρώ και περιλαμβάνει προετοιμασία καρτ, μεταφορά, ελαστικά αγώνα, καύσιμα και αναλώσιμα ενώ για την επαρχία το κόστος φθάνει τα 540ευρώ.
Παράλληλα Δωροεπιταγές αξίας 2000ευρώ θα μοιραστούνε σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με την Fortune MotorSport για περισσότερες πληροφορίες: 6940 879 588
και στο www.fortunemotorsport.com

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.