“Best Buy” τα Vitara και Swift Sport στα βραβεία What Car? 2016

By  |  0 Comments

Τα δημοφιλή μοντέλα της Suzuki απέσπασαν τον τίτλο της καλύτερης αγοράς, στην αξιολόγηση που οργανώνει κάθε χρόνο το περίφημο βρετανικό έντυπο What Car?

Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια η Suzuki υποδέχθηκε τη βράβευση των Suzuki Vitara καιSwift Sport με τον τίτλο “Best Buy”, στην αξιολόγηση Car of the Year που οργανώνει το διεθνούς φήμης περιοδικό What Car? της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην ιδιαίτερα απαιτητική βρετανική αγορά, το νέο Suzuki Vitara απέσπασε τον τίτλο «Καλύτερη Αγορά στα Μικρά SUV με τιμή κάτω από 15.000 λίρες», ενώ το Suzuki Swift Sport βραβεύτηκε ως «Καλύτερη Αγορά στα Σπορ Hatchback με τιμή κάτω από 15.000 λίρες».

Το Vitara δέχθηκε μεταξύ άλλων ιδιαίτερα θετική κριτική για την οδηγική συμπεριφορά του, τη μεγάλη ποικιλία επιλογών εξατομίκευσης και την ευρύχωρη καμπίνα του.

Αντίστοιχα, το Swift Sport, , χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό ως «Η επιτομή των μικρών “καυτών”hatchback» με υπεροχή που ξεχωρίζει στην κατηγορία, καθώς κερδίζει το βραβείο για 5η συνεχή χρονιά.

Κάθε βράβευση από τον «Ειδικό Τύπο» είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά η πραγματική επιβράβευση των προσπαθειών μας έρχεται μέσα από την αγάπη και την προτίμηση που δείχνει στα αυτοκίνητα της Suzuki το ίδιο το αγοραστικό κοινό, που τα επιλέγει για να μοιραστεί και να χτίσει μαζί τους τις δικές του στιγμές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.