Δωρεάν Εαρινός Έλεγχος Audi Top Service

By  |  0 Comments

H Kosmocar – Audi έχοντας σαν  γνώμονα την μέγιστη οδηγική απόλαυση και την ασφαλή μετακίνηση των πελατών της, προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Audi, Εαρινό Έλεγχο ασφαλείας μέχρι και 30/05/2016.

Στον έλεγχο αυτό δίνεται η δυνατότητα, χωρίς κανένα κόστος, να γίνει πλήρης έλεγχος του αυτοκινήτου έτσι ώστε να είναι ασφαλές.

Οι βασικές κατηγορίες ελέγχου είναι:

 1. Έλεγχος κινητήρα
 2. Έλεγχος λειτουργίας συμπλέκτη
 3. Έλεγχος κατάστασης ελαστικών
 4. Έλεγχος συστήματος πέδησης
 5. Έλεγχος κατάστασης υαλοκαθαριστήρων, για διατήρηση της ορατότητας σε όλες τις συνθήκες
 6. Οπτικός έλεγχος αναρτήσεων και πάχους πέλματος ελαστικών
 7. Σύστημα διεύθυνσης
 8. Διαγνωστικός έλεγχος για την εξασφάλιση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου

Συνδυαστικά με τον παραπάνω έλεγχο και με τις αυξημένες απατήσεις της άνοιξης εξαιτίας της γύρης και της σταδιακής αύξησης της χρήσης του συστήματος κλιματισμού, η Audi προσφέρει 3 προνομιακά πακέτα εργοστασιακής συντήρησης με όφελος για τον πελάτη έως και 30% :

 • Πακέτο συντήρησης κλιματιστικού με κόστος έως 50€

Για την προστασία από την γύρη και τις αλλεργίες της. Περιλαμβάνεται έλεγχος και καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού καθώς και η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας για την βέλτιστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του οχήματος.

*Η τιμή διαμορφώνεται σε περίπτωση χρήσης φίλτρου με ενεργό άνθρακα.

 • Πακέτο αντικατάστασης γνήσιας μπαταρίας Audi με έκπτωση 25%

Για την διατήρηση δροσερού και καθαρού περιβάλλοντος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου καθώς η μπαταρία δέχεται περισσότερη καταπόνηση όταν υπάρχει χρήση κλιματιστικού και χαμηλές ταχύτητες. Η σημασία της μπαταρίας ως πηγή ενέργειας αυξάνεται συνεχώς, αφού τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και οι ηλεκτρομαγνητικές μονάδες ελέγχου στο αυτοκίνητο πληθαίνουν διαρκώς. Η μπαταρία δεν επιβαρύνεται μόνο τους χειμερινούς μήνες,
αφού η συνεχής χρήση του κλιματισμού κατά την καλοκαιρινή περίοδο δυσχεραίνει το έργο της.

 • Πακέτο Service Υγρών Φρένων

Για να είναι το σύστημα πέδησης στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το πρώτο Service Υγρών Φρένων γίνεται στο 3ο έτος από την αγορά του αυτοκινήτου και στην συνέχεια κάθε 2 χρόνια. Είναι σημαντικό να διατηρείται η ρευστότητα των υγρών σε κάθε μεταβολή της θερμοκρασίας.

Στο πλαίσιο των ασφαλών μετακινήσεων η προνομιακή τιμή για Service Υγρών Φρένων διαμορφώνεται στα 44€ για οχήματα με αυτόματο κιβώτιο και στα 50€ για τα μοντέλα με χειροκίνητο κιβώτιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν απευθείας on line ραντεβού στο κάτωθι link : http://www.kosmocar.gr/AudiServiceAppointment/Home/Step1

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.