Η SsangYong πάει Θεσσαλονίκη με το «Auto Festival 2016»

By  |  0 Comments

Η SsangYong Ελλάδας θα συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου «Auto Festival 2016» που θα γίνει στη συμπρωτεύουσα από τις 14 – 17 Απριλίου, με 3 εκδόσεις του νέου TIVOLI, το οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν δοκιμαστικά στα πλαίσια της έκθεσης.

Η SsangYong, η παλαιότερη και premium κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία, θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή της στην έκθεση «Auto Festival 2016» που θα διεξαχθεί από τις 14-17 Απριλίου στους χώρους της ΔΕΘ (περίπτερο 17). Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο SsangYong TIVOLI, που ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των πολυτελών compact SUV. Το νέο TIVOLI προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα (σύγχρονη εμφάνιση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πλούσιους χώρους, up to date τεχνολογία, δυναμισμό στο δρόμο, ικανότητες εκτός δρόμου, αξεπέραστη ασφάλεια και αξιοπιστία), ενώ πλαισιώνεται από μοναδικές υπηρεσίες after sales.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα γνωρίσουν από κοντά το TIVOLI 1.6 Diesel (115PS, 300 Nm) στην κορυφαία, εξοπλιστικά, έκδοση DLX 2 Tone, με τον πολύ εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων ασημί/μαύρου, με αλουμινένιες ζάντες 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα. Παράλληλα, θα υπάρχει και η μεσαία εξοπλιστική έκδοση DLX, με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με 3 προγράμματα λειτουργίας (Eco, Winter & Sport). Στα πλαίσια του test drive, που διοργανώνεται στους χώρους της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν και την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο TIVOLI 1.6 diesel στην έκδοση FWD, με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Δίπλα στο TIVOLI θα υπάρχει και το δυναμικό επαγγελματικό της SsangYong, το pick-up ACTYON SPORTS, με κινητήρα 2.0 diesel, 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού επιπέδου DLX, στην 4WD έκδοσή του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την «5ετή Πλήρη Κάλυψη SsangYong», που περιλαμβάνει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, αλλά και να ρωτήσουν για τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της εταιρείας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.