Θετική εμφάνιση – παρά την πτώση – για την Ρομποτή

By  |  0 Comments

Η Ειρήνη Ρομποτή, η μοναδική γυναίκα στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, είχε μια καλή παρουσία στο πρώτο αγώνα της χρονιάς που έγινε την Κυριακή 17 Απριλίου στην πίστα της Τρίπολης. Η 19χρονη οδηγός συμμετέχει στην κατηγορία “Νέων” με μια Yamaha R3 και μαζί στο εσωτερικό Κύπελλο R3 Challenge.

Ξεκίνησε από την 7η θέση του σχηματισμού εκκίνησης, αλλά στον πρώτο γύρο του αγώνα έχασε μια θέση, γεγονός που την καθυστέρησε σε σχέση με τους συναθλητές της που έδιναν τη μάχη για την 4η θέση της γενικής κατάταξης και την 2η για το R3 Challenge. Στους επόμενους γύρους οδήγησε πάρα πολύ δυναμικά, βελτιώνοντας σημαντικά τους χρόνους που είχε πετύχει στις δοκιμές και πλησιάζοντας με γρήγορο ρυθμό το γκρουπ που ήταν μπροστά της.

Όμως μια πτώση στον 7ο γύρο του αγώνα σήμανε το τέλος της προσπάθειας, ευτυχώς χωρίς κάποιο τραυματισμό.

Κρατώντας τα θετικά που ήταν ο καλός ρυθμός και οι σωστές ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας, η Ειρήνη ήδη ετοιμάζεται με την ομάδα Pierrakos Racing για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην πίστα των Σερρών στις 15 Μαΐου. Χορηγοί της προσπάθειας είναι τα κράνη SHARK, το σχολείο οδήγησης Riding School και οι υπηρεσίες ασφαλείας CBI Security Hellas.

Ειρήνη Ρομποτή (DNF), ταχύτερος γύρος 1:06.663

Αγόρασα οικόπεδο στην Κ1, όπως λέμε αστειευόμενοι στους αγώνες, αλλά το πουλάω! Κρατώ τα θετικά από τον αγώνα της Τρίπολης, που μόνο την Κυριακή οδήγησα όπως έπρεπε και κοιτάζω μπροστά έτοιμη για την επόμενη προπόνηση. Δεν είμαι μακρυά από τους πρώτους και νομίζω ότι στις Σέρρες και τα Μέγαρα θα έχω την ευκαιρία να δώσω μάχες για αρκετά καλύτερες θέσεις. Αν και ήμουν αγχωμένη πριν τον αγώνα, είδα πολλούς θεατές να μου εύχονται καλή επιτυχία και τους ευχαριστώ, όπως και όλους όσους βρέθηκαν στην πίστα για να δουν τις προσπάθειές μας”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.