Το Mokka απέσπασε το “Connectivity Award 2016” για το σύστημα Opel OnStar

By  |  0 Comments

Το Opel Mokka, έχοντας αποσπάσει δύο φορές τον τίτλο “All-wheel drive car of the year”, επιβεβαιώνει και πάλι τα πολυάριθμα ταλέντα του με τη διάκριση συνδεσιμότητας “Connectivity Award”. Το bestseller των SUV τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο του Auto Bild Allrad για το πρωτοποριακό σύστημα Opel OnStar. Η υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης της Opel εντυπωσίασε τους ειδικούς με το εύρος των δυνατοτήτων της.

«Αυτό το Βραβείο Συντακτών δείχνει πόσο σημαντική είναι η συνδεσιμότητα για τον Ειδικό Τύπο. Και εμείς είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό τον τομέα,» δήλωσε ο Albrecht Schäfer, υπεύθυνος προϊοντικού μάρκετινγκ της Opel Germany, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του αρχισυντάκτη του Auto Bild Allrad, Bernhard Weinbacher. «Περίπου το 50% όλων των νέων μοντέλων Opel είναι τώρα εφοδιασμένα με σύστημα OnStar. Η υπηρεσία μας προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς και πείθει τους πελάτες μας.»

Mokka και Opel OnStar συνθέτουν τον τέλειο συνδυασμό: Από τότε που λανσαρίστηκε πριν από τρία χρόνια περίπου, πάνω από 500.000 πελάτες έχουν αγοράσει το συμπαγές SUV της Opel. Στη Γερμανία, το πολυτάλαντο SUV με τις εκτός δρόμου ικανότητες  συγκεντρώνει μερίδιο αγοράς πάνω από 20%. Το νέο Mokka X, που γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, προτίθεται να συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία. Ο πιο σκληροτράχηλος χαρακτήρας, το ανανεωμένο εσωτερικό και η νέα γενιά infotainment θα παίξουν το ρόλο τους. Η υπηρεσία Opel OnStar, φύλακας άγγελος ‘24 ώρες το 24ωρο’, με Αυτόματη Απόκριση σε Περίπτωση Σύγκρουσης, Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος & Οδική Βοήθεια, είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας επιτυχίας. Τα συστήματα διασφαλίζουν επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα για μέχρι επτά κινητές συσκευές με το ισχυρό Wi-Fi Hotspot.

Στην Ελλάδα, η υπηρεσία Opel OnStar θα είναι διαθέσιμη από φέτος το φθινόπωρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.