Βράβευση της MINI για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Sales Excellence Awards 2016

By  |  0 Comments

To Bronze Award στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος» κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΜΙΝΙ στα φετινά Sales Excellence Awards. Στα βραβεία που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications, η ΜΙΝΙ ήταν η μοναδική εταιρεία από το χώρο αυτοκινήτου που βραβεύτηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία για το επιτυχημένο λανσάρισμα του νέου ΜΙΝΙ Clubman την περασμένη χρονιά.

To νέο MINI Clubman με το εξατομικευμένο στυλ, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο καθημερινής πρακτικότητας, οδηγικής άνεσης και διασκεδαστικής οδήγησης στηνpremium compact κατηγορία.

Τα Sales Excellence Awards, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Η κριτική επιτροπή

αποτελείται από καθηγητές Πανεπιστημίων και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που μέσω αδιάβλητης διαδικασίας αξιολογούν τις πρακτικές πωλήσεων των εταιρειών.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής αγοράς.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Άρις Καζαμίας (φωτό δεξιά), Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.