Οι λύσεις της Fiat Professional έχουν πλέον και Talento

By  |  0 Comments

Το όνομα που παραπέμπει στο αρχαίο Τάλαντο, για να αναδείξει την έμφαση στην αξία καθώς και στην ικανότητα συνδυασμού της μεγάλης μεταφορικής ισχύος με την ευελιξία, αποφάσισε η Fiat Professional να δώσει στο νέο της όχημα, το οποίο έρχεται να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της σε επίπεδο εύρους και αριθμού λύσεων. Οι παραγγελίες του νέου οχήματος θα ξεκινήσουν τον Μάιο.

Η Fiat Professional παρουσιάζει το Talento, το μοντέλο που με τη γενναιόδωρη ικανότητα φόρτωσης είναι ο ιδανικός σύντροφος εργασίας για τους επαγγελματίες στις διαδρομές εντός της πόλης, αλλά και στις μεγάλες οδικές αρτηρίες. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν εξαιρετική ευελιξία στη χρήση και προσαρμοστικότητα στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Το όνομά του – Talento –, κάνοντας αναφορά στο όνομα του αρχαίου νομίσματος, θυμίζει τις έμφυτες ιδιότητες του οχήματος, με έμφαση στην πολυεπίπεδη αξία του που ανταποκρίνεται στη Fiat Professional παράδοση. Το όνομα έχει μεγάλη συμβολική αξία και επικοινωνεί τα μοναδικά χαρακτηριστικά του οχήματος που το καθιστούν τόσο «ταλαντούχο», αλλά και ικανό ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα ζητούμενα και στις προκλήσεις της επόμενης μέρας στην επαγγελματική οδήγηση.

Σε επίπεδο στυλ και σχεδιασμού, το νέο Talento είναι συμπαγές με εξαιρετικές αναλογίες: το εμπρός παρμπρίζ συνδέεται αρμονικά με το κοφτό καπό και το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένα επιβλητικό αλλά και δυναμικό εμπρόσθιο άκρο. Ο σχεδιασμός ακολουθεί οριζόντια διάταξη, με έντονες και ξεκάθαρες γραμμές σε αρμονία με τη νέα φιλοσοφία της οικογένειας οχημάτων της Fiat Professional, ενισχύοντας το πλάτος του οχήματος και την ικανότητα φόρτωσης της, όπως σαφώς αναδεικνύει το τετραγωνισμένο πίσω μέρος, υποστηρίζοντας συνολικά την αίσθηση του δυναμισμού και της σταθερότητας. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με αξιόπιστες, ισχυρές και οικονομικά αποδοτικές μηχανές turbo και twin turbo diesel που αποδίδουν έως 145 HP.

Η νέα σειρά Talento τοποθετείται μεταξύ Doblò Cargo και Ducato, και επιτρέπει στη Fiat Professional να ανταποκριθεί σε νέα μεγέθη φόρτωσης και διακίνησης, παρέχοντας ιδανικές απαντήσεις σε όλες τις επαγγελματικές ανάγκες μεταφοράς.

Το αποτέλεσμα είναι ένα λειτουργικό όχημα που μεγιστοποιεί την αξία της εργασίας, του χρόνου αλλά και των χρημάτων, καθώς επικεντρώνεται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρει μια πλήρη σειρά εκδόσεων, που περιλαμβάνει Van, αυτοκίνητα μεταφοράς επιβατών και αυτοκίνητα με επίπεδη καρότσα.

Το Talento – με την ξεκάθαρη και πλήρη σειρά εκδόσεών του – και η Fiat Professional – με ολοκληρωμένες σειρές και οργάνωση που εστιάζει στις ανάγκες των επαγγελματιών – έχει όλες τις απαντήσεις για τους πελάτες που αναζητούν όλο και πιο συγκεκριμένες και προσαρμοσμένες στα ζητούμενά τους λύσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.