5o SCOOTER MOTO FESTIVAL: Φινάλε με πολλές υποσχέσεις!

By  |  0 Comments

Το 5ο Scooter Moto Festival παρέμεινε πιστό στο στόχο του και έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες μοτοσυκλετιστές να περάσουν ένα υπέροχο τετραήμερο

Η μεγάλη διοργάνωση των 2 τροχών επέστρεψε για 5η χρονιά στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων στο Γκάζι και κατά γενική ομολογία ήταν η πιο ολοκληρωμένη μέχρι σήμερα.
Περισσότεροι από 14.000 επισκέπτες αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τις απεργίες των ΜΜΜ, δίνοντας ένα έντονο παρόν στο Φεστιβάλ και στέλνοντας θετικά μηνύματα ανάκαμψης στην αγορά μοτοσυκλέτας. Επρόκειτο για ένα κοινό συνειδητοποιημένο, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για άμεση αγορά μοτοσυκλέτας ή scooter και στο Φεστιβάλ μπόρεσε να έρθει πιο κοντά στην τελική του απόφαση.
Οι ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες χάρισαν μοναδικές στιγμές στους παρευρισκόμενους, που φρόντισαν να ξοδέψουν αρκετές ώρες περιπλανώμενοι στον πανέμορφο χώρο της Τεχνόπολης.
Με επίκεντρο τον άνθρωπο μοτοσυκλετιστή, η ομάδα του SMF ήδη προετοιμάζει το επόμενο βήμα και δεσμεύεται για κάτι ακόμα πληρέστερο το 2017.
Στόχος ένας και μοναδικός: – Να διοργανώσει ένα Φεστιβάλ προσαρμοσμένο απόλυτα στις νέες τάσεις, μια διαδραστική εκδήλωση που θα γίνει σημείο αναφοράς.
Το ραντεβού ορίζεται για την άνοιξη του 2017, μέχρι τότε ας έχουμε όλες και όλοι ασφαλή δίτροχα χιλιόμετρα!

P2210246

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.