Ενδιαφέρουσες προτάσεις από Piaggio

By  |  0 Comments

Η Piaggio ανοίγει τις πόρτες, καλωσορίζοντας τα νέα μοντέλα στη δημοφιλή κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Μοντέλα που συνδυάζουν το σχεδιασμό Piaggio με κορυφαία επίπεδα τεχνολογίας και ασφάλειας.

Επισκεφτείτε τώρα ένα από τα επιλεγμένα σημεία πώλησης, γνωρίστε από κοντά τα νέα μοντέλα και κλείστε ραντεβού για ένα test ride που θα σπάσει τη μονοτονία της καθημερινής σας μετακίνησης! Επιπλέον όσοι προχωρήσουν σε αγορά οποιασδήποτε έκδοσης νέου Liberty ή Medley θα επωφεληθούν από τη δωρεάν 2ετή επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης.

PIAGGIO LIBERTY: ένα best-seller Piaggio ανανεώνεται

18 χρόνια μετά το λανσάρισμα της πρώτης έκδοσης και έχοντας πουλήσει πάνω από 900.000 μονάδες, το Piaggio Liberty ανανεώνεται πλήρως, παραμένοντας πάντοτε πιστό στις αξίες του και με στόχο να απαντήσει στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ένα μοντέλο με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, ελαφρύ αλλά στιβαρό, εύκολο στο χειρισμό, με εξαιρετικές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όπως το σύστημα πέδησης ABS που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό στις εκδόσεις 125 και 150. Το Liberty νέας γενιάς είναι πιο άνετο, με μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια του οδηγού, ενώ εξακολουθεί να παραμένει εξίσου ελαφρύ και εύχρηστο. Φέρει εντυπωσιακό πακέτο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και τα φώτα ημέρας με LED. Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι μεγαλύτερος και μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος jet. Για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του χειρισμού αλλά και της ασφάλειας και σταθερότητας, το μέγεθος του μπροστινού τροχού είναι τώρα 16’’. Το νέο Liberty στις εκδόσεις 50, 125 και 150 είναι εξοπλισμένο με τους νέους κινητήρες iGet, που έχουν αναπτυχθεί με σκοπό τη μεγιστοποίηση ποιότητας και επιδόσεων και τη μείωση της κατανάλωσης. Πράγματι στους τομείς αυτούς το Liberty είναι κορυφαίο και στις τρεις κατηγορίες. Στη μεγάλη γκάμα διαθέσιμων αξεσουάρ, προσφέρεται και το κλειδί με τηλεχειριστήριο, εξοπλισμένο με αισθητήρα “bike finder” που ενεργοποιεί τα φώτα από απόσταση.

PIAGGIO MEDLEY: ο νέος ηγέτης σε στυλ, τεχνολογία και ποιότητα

Το Medley είναι το νέο σκούτερ της Piaggio που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ευέλικτου και ελαφρού οχήματος με τεχνολογικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις και διαστάσεις ανώτερου επιπέδου. Ο εντελώς νέος σχεδιασμός παραπέμπει σαφώς στην οικογένεια των σκούτερ Piaggio, ενώ ο χαρακτήρας ενισχύεται από λεπτομέρειες όπως ο προβολέας με φώτα πορείας ημέρας με τεχνολογία “light-guide” και ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών. Το δικάναλο ABS και το immobilizer περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Η άνεση μελετήθηκε ενδελεχώς, για αναβάτη κάθε αναστήματος, προκειμένου να παρέχεται απόλυτος έλεγχος του οχήματος ακόμα και σε στάση. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα διαθέτει χωρητικότητα ρεκόρ για την κατηγορία και είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο ανοιγόμενα κράνη. Το Medley είναι το πρώτο σκούτερ που εξοπλίζεται με τους πιο προηγμένους, υψηλών επιδόσεων νέους κινητήρες Piaggio iGet: τετραβάλβιδοι, υγρόψυκτοι, 125 και 150 κυβικών, με σύστημα “Start & Stop”. Επιδόσεις στην κορυφή της κατηγορίας, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των σέρβις, εξαιρετική οδηγική άνεση χωρίς κραδασμούς, άμεση απόκριση από στάση και κορυφαία αξιοπιστία.

*Η ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ BUY-BUY MONOTONY ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ PIAGGIO

piaggio

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.