Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις έγραψε ιστορία…

By  |  0 Comments

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις, αγώνας που προσμετρούσε τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η επιστροφή σε παλαιές γνώριμες χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας έφερε χιλιάδες θεατές στα βουνά αλλά και στην Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας που είχε έδρα το service park.

Μετά από έναν σκληρό, όπως αποδείχτηκε αγώνα, πρώτος τερμάτισε ο 21 ετών Λετονός, Sirmacis – Simins. Στην 2η θέση ακολούθησε το ελληνικό πλήρωμα Αθανασούλας – Παναγιωτούνης ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Tarabus-Trunkat. Σε αυτά τα τρία πληρώματα o ιδρυτής της SEAJETS, Μάριος Ηλιόπουλος, έκανε την έκπληξη παραδίδοντας τους, επιταγές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αξίας χιλιάδων ευρώ δίνοντάς τους κίνητρο να γνωρίζουν την ξεχωριστή νησιωτική Ελλάδα.

Την παράσταση όμως του αγώνα έκλεψε ένα αυτοκίνητο θρύλος που έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο motorsport. Συγκεκριμένα στο περίπτερο του ονομαστικού χορηγού SEAJETS έκανε την εμφάνισή του ένα συλλεκτικό Peugeot 307cc WRC (1 από τα 18 που έχουν παραχθεί στον κόσμο) το οποίο εξέπληξε τους χιλιάδες φιλάθλους που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Λίγα λόγια για την Seajets

H Seajets, με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.

Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυπλόων  σε capacity σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, η Seajets προσπαθεί συνεχώς για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Επίσης, η εταιρεία συνδράμει στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει και συνδέει και συνολικά στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.