Η 1η έκθεση “Collectors Expo”

By  |  0 Comments

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση “Collectors Expo”, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Ιουνίου 2016 στο ΣΕΦ. Η έκθεση αφορούσε συλλέκτες:

  • Νομισμάτων-Χαρτονομισμάτων,
  • Γραμματοσήμων,
  • Κλασικών αυτοκινήτων,
  • Κλασικών μηχανών,
  • Ποδηλάτων,
  • Αντίκας και
  • Έργων τέχνης.

Η προσέλευση του κοινού κινήθηκε στα πλαίσια των προβλέψεων με 3500 επισκέπτες. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν οι εξής εκδηλώσεις:

  1. Τουρνουά σε ξύλινο ποδοσφαιράκι που έλαβε χώρα σε 3 Ελληνικής κατασκευής ξύλινα ποδοσφαιράκια, από την εταιρεία “Τσίρπος Ιωάννης” 2109410862.
  1. Μουσική βραδιά με ρυθμούς jazz, soul, funk και blues από το μουσικό συγκρότημα “The Yiannis Monos B3 hammond organ trio, featuring Yannis Loukatos Guitar, George Polychronakos Drums”.
  1. Η εταιρεία “KAMPER TOURISM” www.kampertourism.gr, κλήρωσε 3 μονοήμερες κρουαζιέρες για 2 άτομα στον Αργοσαρωνικό.
  2. Τερματισμός και απονομή του 8ου handshift rally, με νικητήστην αργοπορία τον κύριο Περικλή Κατσώνη με H.D WLA 750 του 1942 και ως έπαθλο πήρε ένα ρολόι BLACK LABEL της εταιρείας “GRUPPO FASHION TIME”. www.fashiontime.gr. Ενώ τους συμμετέχοντες ξεδίψασαν με λεμονάδες σε συλλεκτική συσκευασία η εταιρεία “ΕΨΑ” www.epsa.gr, με premium αναψυκτικά με μαστίχα Χίου η εταιρεία “ΕΚ ΧΙΟΥ” www.chiosproducts.com και με μπύρες Captain τα σούπερ μάρκετ “ΓΑΛΑΞΙΑΣ” www.5ae.gr.
  3. Καλλιστεία κλασικής μοτοσυκλέτας, όπου βραβεύτηκε η μοτοσυκλέτα “Triumph Bonneville T100” του 1932, από την εταιρεία “TRIUMPH INTERMOTO” www.inter-moto.gr και η απονομή έγινε από τον κύριο Κώστα Καλαμοβράκα, με έπαθλο ένα ρολόι Triumph προσφορά της εταιρείας “TRIUMPH INTERMOTO”.
  4. Βράβευση της παλαιότερης κλασικής μοτοσυκλέτας με νικήτρια μία “Moto Guzzi” του 1938 του κυρίου Θοδωρή Φραράκη.
  5. Καλλιστεία Vespa με μεγάλο νικητή την Vespa-έργο τέχνης, ανακατασκευής του Κωφίτη Ανδρέα www.pulsar-project.com και ως παλαιότερη Vespa βραβεύτηκε η συμμετοχή της “PIAGGIO ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ” www.piaggiohellas-net.gr/lyberopoulos με το μοντέλο “Vespa Grand Sport (GS) 160” του 1963.
  6. Απονομή ομορφότερου κλασικού αυτοκινήτου με νικήτρια την “Rolls Royce Silver Spur” του 1979, του Βήχου Δημήτρη και ως παλαιότερο όχημα βραβεύτηκε το “Fiat Topolino” του 1936 του Γερόλυμου Ιωάννη. Με έπαθλα έργα τέχνης που επιμελήθηκε η “ROYAL GALLERY” www.royalgallery.gr της Ξένης Γουρουντή.COLLECTORS2

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.