Κυκλοφορεί το περιοδικό Classic Automotive Magazine

By  |  3 Comments

Το κλασσικό αυτοκίνητο προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στο μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα, παρότι είναι εξαιρετικά ασφαλή και τεχνολογικά προηγμένα, στερούνται χαρακτήρα και μοναδικότητας. Το περιοδικό Classic Automotive Magazine, που θα εκδοθεί για πρώτη φορά την Παρασκευή  17 Ιουνίου 2016 και θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά, θα αποτελέσει ένα μέσο, το οποίο θα σας οδηγήσει σε έναν κόσμο πιο ρομαντικό και πιο παθιασμένο. Το μοναδικό κόσμο του κλασσικού αυτοκινήτου.

Σε αυτήν την πολυτελή έκδοση, ετήσιας περιοδικότητας, οι εραστές της αυτοκίνησης θα μπορούν να απολαύσουν μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα κλασσικού αυτοκινήτου στη χώρα μας. Αυτοκίνητα, που έχουν αφήσει ιστορία, το καθένα για τους δικούς του λόγους, αυτοκίνητα, που μετείχαν σε αγώνες, μοναδικές περιπτώσεις αναπαλαίωσης και ιδιοκτήτες που εξιστορούν ιδιαίτερες στιγμές με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες κλασσικά αυτοκίνητα, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να «ξετρυπώσει» κανείς, αφού δεν κυκλοφορούν πολύ (έως καθόλου), οι ιδιοκτήτες τους είναι άνθρωποι  που διατηρούν χαμηλά προφίλ και δεν τους αρέσει η δημοσιότητα. Με αρωγό την πειθώ και την αγάπη της συντακτικής ομάδας για το κλασσικό αυτοκίνητο, άνοιξαν ερημητικά κλειστά γκαράζ και οδηγήθηκαν σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα. Τα κείμενα έχουν νοσταλγικό-συναισθηματικό χαρακτήρα, που μας ταξιδεύει στην αναβίωση των στιγμών, που πρωτοκυκλοφόρησαν τα αυτοκίνητα αυτά και στην ανάμνηση των εποχών, που σηματοδότησαν.

Powermag ΜΙΚΕ

Ανδρομάχης 6

15125, Μαρούσι

Τηλ: 210-6858855

Fax: 210-6858857

Cover Classic Automotive Magazine

3 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.