Ανανέωση μοντέλων της BMW Motorrad για το 2017

By  |  0 Comments

Ανανεωμένα μοντέλα για το 2017 από την BMW Motorrad. Τα νέα μοντέλα θα μπορούν να παραγγελθούν στους Επίσημους Εμπόρους της BMW Motorrad από τον Αύγουστο του 2016.

Τεχνικές αλλαγές στα υδρόψυκτα μοντέλα boxer.

Τα υδρόψυκτα boxer BMW Motorrad που ξεκινούν την παραγωγή τους τον Αύγουστο του 2016, σηματοδοτούνται με τεχνικές αλλαγές στους κινητήρες σύμφωνα με τις απαιτήσεις για την εφαρμογή των μέτρων EU4.

Όπως και η R 1200 GS Adventure, όλα τα υδρόψυκτα μοντέλα boxer θα εφοδιάζονται τώρα με αποσβεστήρα κραδασμών στον δευτερεύοντα άξονα του κιβωτίου. Άλλα νέα χαρακτηριστικά είναι ο ανανεωμένος επιλογέας, οι άξονες και τα ρουλεμάν του κιβωτίου. Μια ενδεικτική λυχνία OBD στο καντράν οργάνων έχει προστεθεί για να πληροί τις απαιτήσεις EU4.

BMW R 1200 GS.

Επιπλέον των τεχνικών αλλαγών, αισθητικά ανανεωμένος είναι και ο πίνακας οργάνων της R 1200 GS. Η γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ περιλαμβάνει νέα κάγκελα κινητήρα που επιτρέπουν την τοποθέτηση προστατευτικών καλυμμάτων των κυλίνδρων – τα οποία επίσης διατίθενται προαιρετικά.

BMW R 1200 GS Adventure.

Επιπλέον των τεχνικών αλλαγών, αισθητικά ανανεωμένος είναι και ο πίνακας οργάνων της R 1200 GS Adventure. Από το μοντέλο 2017, η απόχρωση Ocean Blue metallic matt δεν διατίθεται πλέον για την R 1200 GS Adventure.

Νέα ειδική έκδοση BMW R 1200 GS Adventure “Triple Black”.

“Triple Black” – αυτή η ειδική έκδοση της BMW R 1200 GS έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση και το όνομά της τα λέει όλα. Η BMW Motorrad απαντά στην επιθυμία πολλών fans λανσάροντας αυτή την έκδοση και στην R 1200 GS Adventure.

Το κεντρικό κάλυμμα του ρεζερβουάρ, το κάλυμμα του αποθηκευτικού χώρου και ο εμπρός λασπωτήρας σε Blackstorm metallic μαζί με τα πλαϊνά πάνελ του ρεζερβουάρ σε Dark Slate metallic χαρίζουν στη θρυλική, ταξιδιωτική Travel Enduro μία εντυπωσιακή, αρρενωπή εμφάνιση.  Δυναμικός σχεδιασμός αναδύεται από το εμπρός και πίσω  πλαίσιο σε Agate Grey σε συνδυασμό με το μαύρο κινητήρα, κιβώτιο και ψαλίδι.

Μία νέα μαύρη σέλα με εντυπωσιακό ανάγλυφο GS στο τμήμα του συνοδηγού ολοκληρώνει την εντυπωσιακή εμφάνιση της νέας R 1200 GS Adventure “Triple Black”.

Η BMW R 1200 GS Adventure “Triple Black” θα διατίθεται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €18.650 (συμπεριλαμβανομένων φόρων).

BMW R 1200 RT.

Επιπλέον των τεχνικών αλλαγών, η R 1200 RT θα διατίθεται με νέες αποχρώσεις από  το μοντέλο 2017 και όχι μόνο. Με σκοπό την αύξηση της ασφάλειας που παρέχει η μοτοσικλέτα, η γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ περιλαμβάνει επιπλέον το ABS Pro με βελτιστοποιημένη απόδοση ανάλογα με την κλίση της μοτοσικλέτας σε συνδυασμό με τη λειτουργία Control Brake Light  (και τα δύο σε συνδυασμό με την επιλογή Riding Modes Pro). Τα νέα χρώματα της R 1200 RT είναι:

  • Carbon Black metallic.
  • Alpine White.

Οι αποχρώσεις Ebony metallic, San Marino Blue metallic δεν διατίθενται πλέον. Η Platinum Bronze metallic παραμένει.

BMW R 1200 R.

Επιπλέον των τεχνικών αλλαγών, η R 1200 R θα διατίθεται με νέες αποχρώσεις από το μοντέλο 2017 και όχι μόνο. Με σκοπό την αύξηση της ασφάλειας που παρέχει η μοτοσικλέτα, η γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ περιλαμβάνει επιπλέον το ABS Pro με βελτιστοποιημένη απόδοση ανάλογα με την κλίση της μοτοσικλέτας καιControl Brake Light  (και τα δύο σε συνδυασμό με την επιλογή Riding Modes Pro). Νέα χρώματα της R 1200 R είναι:

  • Racing Red.
  • Η έκδοση με την παλιότερη ονομασία “Style 1” μετονομάζεται τώρα σε

“R 1200 R Sport” με χρωματικό συνδυασμό Light White / Cordoba Blue (νέο χρώμα πλαισίου). Οι προηγούμενες αποχρώσεις Cordoba Blue και Light White δεν διατίθενται πλέον.

BMW R 1200 RS.

Επιπλέον των τεχνικών αλλαγών, η R 1200 RS θα διατίθεται με νέες αποχρώσεις από το μοντέλο 2017 και όχι μόνο. Με σκοπό την αύξηση της ασφάλειας που παρέχει η μοτοσικλέτα, η γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ περιλαμβάνει επιπλέον το ABS Pro με βελτιστοποιημένη απόδοση ανάλογα με την κλίση της μοτοσικλέτας και Control BrakeLight  (και τα δύο σε συνδυασμό με την επιλογή Riding Modes Pro). Νέα χρώματα της R 1200 RS είναι:

  • Η έκδοση με την παλιότερη ονομασία “Style 2” μετονομάζεται τώρα σε “R 1200 RS Sport” με χρωματικό συνδυασμό Light White metallic / Magellan Grey metallic matt. Η προηγούμενη απόχρωση Granite Grey metallic matt (Style 2) δεν διατίθεται πλέον.

Λανσάρισμα της νέας BMW R nineT Scrambler.

Η BMW Motorrad ανακοίνωσε την τιμή της νέας BMW R nineT Scrambler στην διάρκεια των  BMW Motorrad Days 2016. Το δεύτερο μοντέλο ‘Heritage της BMW Motorrad θα διατίθεται στην Ελληνική αγορά στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €14.400 (συμπεριλαμβανομένων φόρων).

Το λανσάρισμα της νέας BMW R nineT Scrambler θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2016.

Κύρια χαρακτηριστικά της νέας BMW R nineT Scrambler :

  • Καθαρόαιμη σχεδίαση Scrambler, κλασική χρωματική φιλοσοφία και έμφαση στη λεπτομέρεια.
  • Αερο-ελαιόψυκτος 2-κύλινδρος κινητήρας με κυβισμό 1.170cc. Ισχύς 81 kW (110 hp) στις 7.750 rpm, μέγιστη ροπή 116 Nm στις 6.000 rpm.
  • Φιλοσοφία αρθρωτού πλαισίου με αφαιρούμενο υποπλαίσιο συνεπιβάτη που προσφέρει ποικίλες παραλλαγές.
  • Κλασική ανάρτηση μέσω τηλεσκοπικού πιρουνιού μπροστά και Paralever πίσω.
  • Μεγάλος εμπρός τροχός 19 ιντσών τυπικό χαρακτηριστικό κάθε Scrambler.
  • 4πίστονες δαγκάνες αξονικά τοποθετημένες, ατσάλινα σωληνάκια φρένων, δίσκοι 320mm και ABS.
  • Υπερυψωμένη εξάτμιση που τοποθετείται πολύ κοντά στο σώμα της μηχανής με δύο σιλανσιέ.
  • Όρθια θέση οδήγησης σε κλασικό στυλ Scrambler.
  • Δερμάτινη σέλα με χαρακτηριστικές ραφές.
  • Σχεδιασμένη με δυνατότητα εξατομίκευσης / προσαρμογής.
  • Εξατομικευμένα ειδικά αξεσουάρ με τη γνώριμη υψηλή ποιότητα της BMWMotorrad

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.