49o Ράλλυ Δ.Ε.Θ.: Συναντήσεις με φορείς

By  |  0 Comments

Σημαντικά ήταν τα αποτελέσματα των συναντήσεων που διεξήχθησαν ανάμεσα στον Α.Ο.Θ. την Ο.Μ.Α.Ε., την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης) και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ειπώθηκαν απαραίτητες λεπτομέρειες, δόθηκαν εξηγήσεις, έγιναν συνεννοήσεις και πληροφορήθηκαν οι εμπλεκόμενοι για τα δρώμενα που αφορούν στο 49ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.  Έτσι απέκτησαν πέρα από φιγούρα, νόημα και υπόσταση οι τρεις λέξεις «υπό την αιγίδα» που φιγουράρουν στις αφίσες ενός αγώνα.

Αλλά και με την διεύθυνσης της Helexpo – Δ.Ε.Θ. έγιναν συναντήσεις με στόχο την βέλτιστη συνεργασία, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως του χρόνου κλείνει τον μισό αιώνα. Στην φωτογραφία οι Δημήτρης Μιχελακάκης (πρόεδρος Ο.Μ.Α.Ε.), Σταύρος Μαράτος (πρόεδρος Α.Ο.Θ.) και Φώτης Χαρατάσος (Αλυτάρχης του αγώνα) σε επίσκεψη που έκαναν στο γραφείου του κ. Τάσου Τζίκα (πρόεδρος Helexpo – Δ.Ε.Θ.).

Επειδή το παιχνίδι παίζεται στο βουνό και όχι στην κονσόλα, ο Α.Ο.Θ. προσφέρει για να γίνει αυτό με μια σχετική ευκολία δωρεάν αυτοκινητάμαξα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα στα πρώτα 9 πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή  και δωρεάν διανυκτέρευση για όλα τα πληρώματα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016. Τέλος το παράβολο συμμετοχής είναι ενιαίο και ανέρχεται στα 300 €. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 22 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Α.Ο.Θ. συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να εργάζεται με στόχο όχι μόνο την διοργάνωση ενός αξιοπρεπή αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, αλλά ενός αγώνα αντάξιου της ιστορίας του ομίλου, προοιωνός του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.