H SEAT και το Royal Polo Club κάνουν τη Βαρκελώνη παγκόσμια πρωτεύουσα ιππασίας

By  |  0 Comments

Για άλλη μια χρονιά η SEAT θα είναι ο επίσημος χορηγός του CSIO Barcelona 2016, ενός από τους πιο σημαντικούς ιππικούς αγώνες σε παγκόσμιο επίπεδο που πραγματοποιείται από τις 22 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Barcelona Royal Polo Club. Για την συγκεκριμένη διοργάνωση η Ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία παραμένει πιστή ως θεσμικός χορηγός εδώ και οκτώ χρόνια.

Αυτή η αθλητική εκδήλωση, λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της Barcelona Equestrian Challenge, μίας από τις πιο πολυαναμενόμενες στιγμές της χρονιάς για τους λάτρεις της ιππασίας, η οποία θέτει την Καταλανική πρωτεύουσα στο προσκήνιο του αθλήματος. Η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση ορόσημο διοργανώνεται από το Royal Polo Club για 105η φορά, καθιστώντας την έτσι το μακράν μακροβιότερο διεθνές αθλητικό γεγονός στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της SEAT, Luca de Meo «Το Royal Polo Club είναι ένας εξαίρετος χώρος για να ενισχύσουμε τη δυναμική της μάρκας μας και τους δεσμούς μας με τη πόλη της Βαρκελώνης. Ομοίως, η CSIO Barcelona είναι ένας αγώνας που απαιτεί ακρίβεια, ποιότητα και αποφασιστικότητα, έτσι όπως ακριβώς δουλεύουμε στη SEAT».

Για το φετινό διαγωνισμό, η CSIO Barcelona διοργανώνει συνολικά εννέα αγώνες με τους σημαντικότερους αναβάτες της εθνικής ομάδας ιππασίας.

To γεγονός που καθιστά ξεχωριστή τη φετινή χρονιά, είναι πως η αθλητική εκδήλωση της CSIO Barcelona θα περιλαμβάνει και διάφορα events, μεταξύ των οποίων το “SEAT Evening”, μία βραδιά γεμάτη μουσική και πυροτεχνήματα που θα απολαύσουν οι θεατές το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου, μετά το τέλος των αγώνων.  Αυτή η συναρπαστική καλλιτεχνική παράσταση, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περίσταση, περιλαμβάνει έναν μοναδικά αισθητικό συνδυασμό μουσικής, χρωμάτων και φωτιάς που θα μεταφέρει τους θεατές μέσω του ήχου των τυμπάνων και της συνοδείας των πυροτεχνημάτων σε ένα άλλο κόσμο.

Επίσης το νέο SUV της SEAT, το νέο Ateca, θα έχει ενεργή παρουσία στην φετινή CSIO Barcelona 2016, καθώς όχι μόνο θα είναι ένα από τα οχήματα που θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες στο διαγωνισμό, αλλά επίσης θα είναι τοποθετημένο και στις εγκαταστάσεις του Royal Polo Club, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να το δουν και να το θαυμάσουν από κοντά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.