Η Volkswagen παρουσιάζει στο Παρίσι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μιας νέας εποχής

By  |  0 Comments

Η παρουσία της Volkswagen στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1 – 16 Οκτ) θα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την φιλοσοφία “Think New”, με την παγκόσμια πρεμιέρα ενός πρωτότυπου ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα καταστεί ορόσημο για την αυτοκίνηση. Αναμένεται να τεθεί σε παραγωγή το 2019.

Το μοναδικό αυτό concept car σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας Volkswagen σε μια νέα εποχή, με ένα αυτοκίνητο τόσο επαναστατικό όσο ήταν το Beetle πριν από επτά δεκαετίες προτού εξελιχθεί σε παγκόσμιο best-seller. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο θα γράψει τη δική του ιστορία με το εντελώς νέο πρωτότυπο σχήμα του, ενώ το όχημα παραγωγής που θα ακολουθήσει στη συνέχεια θα είναι το πρώτο Volkswagen που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα ΜΕΒ εξελιγμένη αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Η μάρκα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Υπολογίζει να παρουσιάσει πάνω από 30 καινούργια μοντέλα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Και στόχος είναι οι πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων της VW να ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. οχήματα σε ετήσια βάση, από το 2025 και μετά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.