Η BMW κέρδισε διακρίσεις στην ψηφοφορία αναγνωστών των auto motor und sport και Chip

By  |  0 Comments

Περισσότερες από 80 τεχνολογίες σε 11 κατηγορίες ήταν υποψήφιες στην ψηφοφορία των αναγνωστών για το “Car Connectivity Award” που διεξάγεται από το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου auto motor und sport και το περιοδικό πληροφορικής CHIP. Η BMW Σειρά 7 αναδείχτηκε το μοντέλο με την καλύτερη συνδεσιμότητα στην κατηγορία “Connected Cars” (Συνδεδεμένα Αυτοκίνητα). Ήταν η τρίτη φορά που τα περιοδικά οργάνωσαν αυτή την ψηφοφορία μεταξύ αναγνωστών και χρηστών. Συγκεντρώθηκαν 32.495 ψήφοι, με το 27,9% να κάνει την πλάστιγγα να κλίνει υπέρ της BMW Σειράς 7. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα την πρωτοκαθεδρία της BMW στη σύνδεση οδηγού, οχήματος και εξωτερικού κόσμου. Επιπλέον, η BMW M2 Coupe έλαβε την κορυφαία σχεδιαστική διάκριση “Best new design of 2016” στην κατηγορία compact στο διαγωνισμό “autonis” που διεξάγεται από το “auto motor und sport”.

Οι αναγνώστες αναγνώρισαν τα εξαιρετικά επίπεδα συνδεσιμότητας της BMW Σειράς 7.

Η BMW Σειρά 7 έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ψηφοφορία των αναγνωστών που διεξήγαγαν τα περιοδικά αυτοκινήτου auto motor und sport και πληροφορικής CHIP. Αυτό οφείλεται στην πληθώρα νέων συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως το Remote Control Parking. Η BMW Σειρά 7 είναι το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής στον κόσμο που μπορεί να ελίσσεται σε κάθετους χώρους στάθμευσης και χωρίς παρέμβαση του οδηγού στο τιμόνι. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται από τον οδηγό από το εξωτερικό του αυτοκινήτου μέσω του BMW Display Key και εκτελείται ημιαυτόματα. Ένα ακόμα παράδειγμα στη σύνδεση μεταξύ διαφορετικών συστημάτων είναι το Steering & lane control assistant που περιλαμβάνει Traffic jam assistant, το οποίο ελέγχει την ταχύτητα του οχήματος μέχρι να σταματήσει τελείως και ανακουφίζει τον οδηγό από το στρες κυρίως σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Άλλα παραδείγματα άριστης συνδεσιμότητας είναι οι υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive στη BMW Σειρά 7. Αυτές περιλαμβάνουν Real Time Traffic Information (RTTI), Online Entertainment και Intelligent Emergency Call με ανίχνευση σφοδρότητας ατυχήματος. Για όλες τις υπηρεσίες BMW ConnectedDrive, μία κάρτα SIM περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του οχήματος και δημιουργεί τη σύνδεση με το δίκτυο του κινητού τηλεφώνου.

*Οι τιμές κατανάλωσης βασίζονται στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ελαστικού που χρησιμοποιείται.

Η BMW M 2 Coupe νικήτρια στο διαγωνισμό “ autonis ”.

Με τον ισχυρό, εν σειρά εξακύλινδρο κινητήρα να αποδίδει 272 kW/370 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 199 g/km)*, την ευελιξία της πίσω κίνησης και την ελαφριά αλουμινένια ανάρτηση M Sport, η BMW M2 Coupe αποτελεί πρότυπο σπορ ικανοτήτων και δυναμικών επιδόσεων. Εμπνευσμένη από μοντέλα της ιστορίας της BMW στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, η BMW M2 Coupe αποτυπώνει σχεδιαστικά τις αξιοσημείωτες επιδόσεις της. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά εδώ είναι η χαμηλή ποδιά με τους μεγάλους αεραγωγούς, τα μυώδη πλευρά με τα γνώριμα βράγχια Μ, οι 19άρες ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο διπλών ακτίνων Μ και ένα χαμηλό, φαρδύ πίσω τμήμα με διπλή απόληξη εξαγωγής Μ. Τώρα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναγνωστών “autonis” του περιοδικού “auto motor und sport” αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι η χαρισματική αυτή σχεδίαση έχει ξεσηκώσει τη φαντασία του κοινού. Η BMW M2 Coupe απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης σχεδίασης για το 2016 – “Best new design of 2016” – στην κατηγορία compact μοντέλων, συγκεντρώνοντας το 34,3% των ψήφων. Επομένως, η BMW γιορτάζει μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη, καθώς η BMW Σειρά 1 επικράτησε στην 1η θέση τον περσινό διαγωνισμό “autonis” στην ίδια κατηγορία.

18.229 αναγνώστες έλαβαν μέρος στην έρευνα “autonis” που πραγματοποιήθηκε για 16η φορά φέτος. Οι αναγνώστες έπρεπε να επιλέξουν από 115 υποψήφια οχήματα που λανσαρίστηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Τα μοντέλα χωρίστηκαν σε 10 κατηγορίες και η ψηφοφορία έγινε το διάστημα 9 Ιουνίου –24 Ιουλίου. Κάθε αναγνώστης είχε δικαίωμα να δώσει τέσσερις ψήφους σε κάθε κατηγορία: δύο θετικές για τα μοντέλα που θεωρούσε ως ιδιαίτερα επιτυχημένα σχεδιαστικά και δύο αρνητικές για εκείνα που του άρεσαν λιγότερο. Οι νικητές κρίθηκαν από τη διαφορά μεταξύ των θετικών και αρνητικών σκορ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.