Βόλτα στο Λαύριο από την ORCA στις 25/9 (upd)

By  |  0 Comments

Η δραστήρια Λέσχη ORCA διοργανώνει την Κυριακή 25/9  “ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ” των Ιστορικών Οχημάτων.
Η εκδήλωση έχει διπλό σκοπό. Την ανανέωση των φιλικών επαφών αλλά και την δυνατότητα της σύσφιξης των σχέσεων των Μελών της ORCA αλλά και των Φίλων της Λέσχης μας.
Η εκδήλωση έχει και άλλο σκοπό: Να βγάλουμε τα αυτοκίνητα μας από την ακινησία.
Αφετηρία για την αναχώρηση της Βόλτας θα είναι το Πάρκινγκ του Παραλιακού Κέντρου ‘’VIVA MARE’’ στο Δημαρχείο της Βούλας και προορισμός το Λιμάνι του Λαυρίου, στο καλώς γνωστό:

 
Κουντουριώτη 6 · 2292 026222 

Ως πλέον κατάλληλη κρίνεται η συγκέντρωση στο χρονικό διάστημα 09.15 έως 09.30 με αναχώρηση σε Κομβόι στις 10.00 ακριβώς. Φυσικά όλα αυτά το πρωί.
Η διαδρομή, 50 χλμ περίπου θα είναι διάρκειας 90 λεπτών. Επομένως προβλέπεται άφιξη στο Λαύριο γύρω στις 11.30 έως 12.00.
Μετά το πέρας του Καφέ η επιστροφή είναι ελεύθερη. Τόσο όσον αφορά την ώρα αναχώρησης όσο και την διαδρομή που κάθε ένας θα επιλέξει για να γυρίσει στο σπίτι του, αυτά είναι απολύτως ελεύθερα…
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν Ιστορικό Όχημα ή και Αυτοκίνητο κατηγορίας ‘’YOUNG TIMER’’.
Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 4 ευρώ ανά Αυτοκίνητο, με ελεύθερο αριθμό επιβατών. Το δικαίωμα συμμετοχής ΔΕΝ καλύπτει την δαπάνη του καφέ.
Για τους επιθυμούντες να μετάσχουν υπάρχει δυνατότητα προεγγραφών στη Λέσχη. Επί της οδού Χαιμαντά 33, κάθε Δευτέρα από ώρα 18.00 έως 22.00 τηλ 210-6729420.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αρμόδιο της Εκδήλωσης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Στέφανο Φουρναράκη στο τηλ. 6976518617.

xalandri3

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.