Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει

By  |  0 Comments

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει: μόλις μια εβδομάδα απέμεινε για … τα γενέθλια ορόσημο.

Λένε ότι η ζωή ξεκινάει στα 50… και μάλλον έχουν δίκιο. Για την ακρίβεια, μου φαίνεται ότι δεν έχει περάσει καθόλου καιρός από τότε που ανάψαν τα φώτα και ο κινητήρας μου. Υπήρχε πλήθος κόσμου γύρω μου εκείνη τη μέρα στο Parco del Valentino στο Τορίνο. Όλοι ήταν εκεί για τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Palazzo delle Esposizioni.

3 Νοεμβρίου 1966: αυτή ήταν η μέρα των αποκαλυπτηρίων μου, με το όνομα “Fiat 124 Sport Spider”. Είχα το στυλ, είχα τις διαστάσεις και η εμφάνισή μου αποτελούσε ό,τι καλύτερο εκείνη την εποχή.

Με ένα κομψό αμάξωμα και μια αεροδυναμική σχεδίαση, ήμουν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο οδηγός για γρήγορες βόλτες. Ταυτόχρονα ήμουν αρκετά χρήσιμος και για την πόλη. Οι λεπτομέρειες στις λαβές μου, στους εμπρός και πίσω προβολείς μου, και φυσικά τα καθίσματα και η βαφή, ενέπνεαν μόνο κομψότητα.

Και καθώς μεγάλωνα, με το χρόνο, ανέπτυξα έναν καθαρά δικό μου Ιταλικό χαρακτήρα. Ήταν εκπληκτικές εκείνες οι δεκαετίες του ‘60 και του ‘70!

Φαντάζομαι θα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε απ’ το να διαβάζετε την ιστορία της ζωής μου. Αλλά σας έχω μια έκπληξη και σας εγγυώμαι ότι δεν θα σας απογοητεύσει. Οπότε Ciao προς το παρόν, αλλά σύντομα θα τα ξαναπούμε!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.