Με πάθος για την Alfa Romeo (video)

By  |  1 Comment

Η δημοφιλέστερη μάρκα στον κόσμο, η μάρκα με το αστείρευτο πάθος και το όνομα βαρύ και ιστορία, πιστοποίησε την φήμη της ΞΑΝΑ με την ετήσια, Πανελλήνια συγκέντρωση στον Λυκαβηττό την Κυριακή.

italian-job
Περισσότερες από 200 Alfa από το πρωί γέμισαν κάθε γωνία στο χώρο, ενώ συνεχώς ερχόντουσαν νέες και αντικαθιστούσαν όσες έφευγαν, μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Υπολογίσαμε ότι έδωσαν το παρόν τελικά περίπου 300 Alfa, όλα τα μοντέλα απο το 1960 έως σήμερα, συμπεριλαμβανομένων Stradale, αγωνιστικών και σπανίων μοντέλων όπως φορτηγό, Montreal, SZ, 4C, και 2 νέες Giulia απο Dealers. Παρόντες και ο Δ/νων σύμβουλος της FCA Greece Πάουλο Καρέλι με την κα Κορίνα Πατέλη, διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας, εκπρόσωποι των Dealers (Σφακιανάκη και Auto One) καθώς και πολλοί φίλοι βετεράνοι αγωνιζόμενοι, δημοσιογράφοι, άνθρωποι απο τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με κοινό συναίσθημα την αγάπη για την μάρκα και την ένδοξη Ιστορία της.

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.