SEAT Ateca : Φιναλίστ για το βραβείο AUTOBEST 2017

By  |  0 Comments
  • Το πρώτο SUV της SEAT ανάμεσα στα πέντε αυτοκίνητα φιναλίστ για το βραβείο AUTOBEST 2017
  • Σχεδιασμός, υψηλή τεχνολογία, χρηστικότητα, εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης και συνδεσιμότητα, τα βασικά συστατικά επιτυχίας του

Το νέο SEAT Ateca, το οποίο από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε φιναλίστ για το βραβείο AUTOBEST 2017, ένα από τα κορυφαία αυτοκινητιστικά βραβεία στην Ευρώπη που απονέμει η κριτική επιτροπή του σχετικού θεσμού,  αποτελούμενη από 31 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου από ισάριθμες χώρες.

Ο θεσμός AUTOBEST επικεντρώνεται στην αξιολόγηση κριτηρίων όπως σχεδίαση, άνεση, οδική συμπεριφορά, τιμή αγοράς, δίκτυο παροχής υπηρεσιών, service καθώς και άλλων κριτηρίων που αναδεικνύουν τελικά το αυτοκίνητο που θα επικρατήσει, ως την κορυφαία επιλογή αγοράς.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, μετά από συγκριτικές δοκιμές και φυσικά μετά την τελική ψηφοφορία.

Αυτή η αναγνώριση του Ateca έρχεται σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την SEAT. Συμπίπτει χρονικά με την εδραίωση των θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων της και τη προετοιμασία για τη μεγαλύτερη “επιθετική” της πολιτική. Μετά το Ateca, η SEAT μέσα στο 2017 θα λανσάρει τρία νέα μοντέλα: το ανανεωμένο Leon, την πέμπτη γενιά Ibiza και το νέο μικρότερο crossover SEAT Arona.

Η SEAT προχωράει προς τη κατεύθυνση μιας βιώσιμης κερδοφορίας και αναμένεται να κλείσει το 2016 με κέρδη. Η εταιρεία έκλεισε το πρώτο εξάμηνο με λειτουργικά κέρδη 93 εκατομμύρια ευρώ, 77% περισσότερα από την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Επιπλέον οι πωλήσεις αυξήθηκαν για τέταρτη κατά σειρά χρονιά, με 312.900 πωλήσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η υποψηφιότητα του Ateca ως ένας από τους φιναλίστ του AUTOBEST 2017, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αποδοχή του από τους πελάτες, ενώ οι  συνολικές του παραγγελίες ήδη υπερβαίνουν τα 30.000 οχήματα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.