Χρόνια πολλά 124 Spider! (video)

By  |  0 Comments

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Χαίρομαι τόσο πολύ που σας βλέπω εδώ, αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Είμαι εδώ και είμαι 50 χρονών ! Αλλά κρατιέμαι αρκετά καλά, δεν νομίζετε;
Συλλέκτες και φίλοι της αυτοκίνησης δεν με χορταίνουν. Ας το παραδεχτούμε, είμαι σε πολύ καλή φόρμα, πλέον πηγαίνω παντού και πιο γρήγορα. Το ξέρετε ότι τώρα αγγίζω τα 215 χλμ/ώρα; Και καταφέρνω το 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 7.5 δευτερόλεπτα;

Πρόκειται για μια ειδική μέρα γενεθλίων. Φοράω το κόκκινο Passione χρώμα και δεν αισθάνομαι καθόλου 50 χρονών. Για την ακρίβεια, με το εξελιγμένο σύστημα Bose Hi-Fi 9-ηχείων και τους εμπρός προβολείς LED και τα πίσω φώτα, αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ, νύχτα και μέρα.

Η σιλουέτα μου είναι κομψή και διαχρονική. Το προφίλ μου είναι κλασικό και διαθέτει άψογες διαστάσεις, ενώ η αναλογία μεταξύ καμπίνας και καπό είναι αντίστοιχη ενός καθαρά αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Όσο για τον χαρακτήρα μου, παραμένει πέρα για πέρα Ιταλικός – ίδιος και απαράλλαχτος – αλλά το αίσθημα ελευθερίας που έχω τώρα είναι μοναδικό.

Τα συναισθήματα ήταν πάντα η ουσία της ύπαρξής μου. Και έτσι, έχοντας μια σειρά από επιτυχίες πίσω μου και ένα δυνατό comeback, ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε την ιστορία μου. Ελάτε λοιπόν! Εδώ είναι 50 κεράκια! Βοηθήστε με να τα φυσήξουμε μαζί!

Χρόνια μου πολλά!

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.