Η Autohellas Hertz με σημαντικές χορηγίες σε μεγάλα συνέδρια

By  |  0 Comments

Συνεπής στη δέσμευσή της να στηρίζει την ελληνική επιχειρηματική πρωτοβουλία και δραστηριότητα, η Autohellas Hertz υπήρξε χορηγός μεγάλων εκπαιδευτικών συνεδρίων, που αφορούσαν στην ανάπτυξη των στελεχών της ελληνικής αγοράς, μέσω των πιο σύγχρονων μεθόδων. Στελέχη και εκπρόσωποι των σημαντικότερων κλάδων του Ελληνικού επιχειρείν έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις που υποστήριξε  δυναμικά η εταιρεία.

Συγκριμένα το Νοέμβριο, η Autohellas Hertz ήταν Μέγας Χορηγός, με την υπηρεσία Hertz Operating Leasing στο 7ο Συνέδριο Πωλήσεων, το οποίο διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος και το οποίο είχε ως θέμα: «Oι παράγοντες που αλλάζουν τα δεδομένα της καταναλωτικής συμπεριφοράς». Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου ξεπέρασαν τους 700, κατατάσσοντάς το στην κορυφή των πιο επιτυχημένων συνεδρίων της χρονιάς. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στη νέα καταναλωτική συμπεριφορά, στη νέα μορφή του καταναλωτή και στις συνήθειές του. Ακόμη, εξετάστηκε η σημασία του ψηφιακού περιβάλλοντος, οι νέες τάσεις, οι προκλήσεις, οι πρακτικές και οι νέοι τρόποι προσέγγισης του υποψήφιου αγοραστή. Ταυτόχρονα, η εταιρεία συμμετείχε με Χρυσή Χορηγία στο Συνέδριο Solutions IV που διοργάνωσε το Supply Chain Institute, με την εξειδικευμένη υπηρεσία Hertz Equipment Rental. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν case studies, μεθοδολογίες και τεχνολογικές λύσεις που έχουν ξεχωρίσει στην αγορά, ενώ τις εργασίες του Συνεδρίου χαιρέτισε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νικόλαος Μαυραγάνης.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Autohellas Hertz, Eυάγγελος Φυτάλης δήλωσε σχετικά: «Η Autohellas Hertz επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της να είναι η κορυφαία εταιρεία του κλάδου ενοικίασης και μίσθωσης αυτοκινήτων καθώς και επαγγελματικών μηχανημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχαμε ως χορηγοί σε συνέδρια που είχαν ως στόχο την ανάδειξη ευέλικτων λύσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή και την καλύτερη  διαχείριση δραστηριοτήτων της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Λίγα λόγια για την Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz, έφερε  πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης , 49 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

Λίγα λόγια για την Ηertz Equipment Rental

Ο κλάδος ενοικίασης μηχανήματων γνωστός ως HERTZ EQUIPMENT RENTAL με αντικείμενο τις ενοικιάσεις μηχανημάτων & εξοπλισμού απευθύνεται γενικότερα σε Τεχνικές Εταιρείες, Εταιρείες Μεταφορών – Αποθηκεύσεων (Logistics), Βιομηχανικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις, Διοργανωτές Εκθέσεων-Εκδηλώσεων, αλλά και Ιδιώτες. Στον εξοπλισμό προς ενοικίαση περιλαμβάνονται:  Περονοφόρα, Μini Φορτωτές, Εκσκαφείς, Εξέδρες εργασίας, Γραφεία εργοταξίων, Δονητικά συμπύκνωσης, Γεννήτριες, Αεροσυμπιεστές. Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα ολιγοήμερης ενοικίασης καθώς και δυνατότητα Μακροχρόνιων Μισθώσεων –leasing. Η αξιοπιστία μηχανημάτων, η έμφαση στην ασφάλεια, η άμεση τεχνική επέμβαση, και η αντικατάσταση σε περίπτωση που χρειαστεί, η παράδοση στον τόπο εργασίας και η συμβουλευτική υποστήριξη είναι μερικά από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η υπηρεσία. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της Hertz στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων βεβαιώνει την παροχή υψηλών υπηρεσιών και στις ενοικιάσεις μηχανημάτων από τον κλάδο HERTZ EQUIPMENT RENTAL.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.