Μεγάλη απώλεια

By  |  0 Comments

To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Autohellas εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Προέδρου της εταιρίας, Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

Η Autohellas αποτέλεσε για εκείνον το πρώτο του σημαντικό επιχειρηματικό βήμα αλλά κυρίως τη στέρεα βάση μια μακράς πορείας που του επέτρεψε να αναπτύξει τον σημερινό Όμιλο Θ. Βασιλάκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κηφισιά.

Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης: ALPHA BANK   IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787

Με τη σειρά τους εμείς οι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος «σφράγισε», με το δυναμισμό που τον διέκρινε, το επιχειρηματικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Πολυσχιδής προσωπικότητα, ο εκλιπών διέπρεψε, κυριολεκτικά, στη γη και τους αιθέρες.

Στο χώρο του αυτοκινήτου υπήρξε πρωτοπόρος, σε καλούς και σε δύσκολους καιρούς. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και τους δύο γιους του, άξιους συνεχιστές του έργου του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.