Κάθε Χρόνο τα Χριστούγεννα… (video)

By  |  0 Comments
  • Μία φορά το χρόνο παιχνίδια, επιτραπέζια και βιβλία αποστέλλονται σε ένα διαφορετικό εργοστάσιο της Ford
  • Οι εργαζόμενοι αφιερώνουν μία ημέρα στην προετοιμασία και το τύλιγμα των Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά
  • Φέτος ήταν η σειρά του εργοστασίου στην Κραϊόβα (Ρουμανία), ενώ έρανοι έγιναν επίσης σε Γερμανία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο

 Κάθε χρόνο, αυτοκινητάκια που προορίζονται για Χριστουγεννιάτικες κάλτσες αντικαθιστούν τα κανονικά αυτοκίνητα στη γραμμή παραγωγής ενός Ευρωπαϊκού εργοστασίου της Ford. Πρόκειται για μερικά από τα δώρα που συγκεντρώνουν και τυλίγουν οι εργαζόμενοι πριν σταλούν σε νοσοκομεία, ορφανοτροφεία και άλλους καλούς σκοπούς στην Ευρώπη

«Το θέαμα των παιχνιδιών καθώς βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής είναι συναρπαστικό και οι εργαζόμενοι ακολουθούν στο πνεύμα των ημερών, υποδυόμενοι τους βοηθούς του Άη Βασίλη με την ανάλογη αμφίεση. Είναι σημαντικό εμείς σαν εταιρεία να προσφέρουμε αλληλεγγύη στην ευρύτερη κοινότητα και αυτός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να το πετύχουμε,» δήλωσε η Linda Cash, vice president, Manufacturing, Ford Ευρώπης.

Κάθε χρόνο, ένα διαφορετικό Ευρωπαϊκό εργοστάσιο κάνει χρέη Άη Βασίλη και φέτος ο κλήρος έπεσε στην παραγωγική μονάδα της Ford στην Κραϊόβα (Ρουμανία), όπου κατασκευάζονται το  B-MAX και οι κινητήρες 1.0 L EcoBoost. Εργαζόμενοι σε άλλα εργοστάσια της Ford σε Γερμανία, Ισπανία και Ηνωμένη Βασίλειο υποστηρίζουν φιλανθρωπικές δράσεις τα Χριστούγεννα με δικαιούχους τους άστεγους και φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.