Peugeot μέσα στο Χειμώνα!

By  |  0 Comments

Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ PEUGEOT AVENUE

ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ 2017

Από τις 19 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 15 Μαρτίου 2017, η διάσημη έκθεση Peugeot Avenue στο Παρίσι θα ντυθεί στο πνεύμα «We love Dust», ένα αφιέρωμα της Peugeot στο ερχόμενο Ράλι Ντακάρ 2017. Δύο εμβληματικά μοντέλα της Peugeot Sport είναι τοποθετημένα σε περίοπτη θέση  στην έκθεση, το νέο Peugeot 3008 DKR, το οποίο θα πραγματοποιήσει σε λίγες ημέρες την παρθενική του εμφάνιση στο Ράλι Ντακάρ του Ιανουαρίου, και το Peugeot 208 WRX που ετοιμάζεται για το επόμενο World Rallycross Championship.

H PEUGEOT ΚΑΤΑΚΤΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ LEADS AWARDS!  

Η PEUGEOT Γαλλίας κατέκτησε την πρώτη θέση  ως η μάρκα με το υψηλότερο επίπεδο απόκρισης στα αιτήματα επικοινωνίας που υπέβαλαν οι πελάτες της μέσω internet στον τομέα του After Sales. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Francois Marmousez, Υπεύθυνος CRM και Ψηφιακών Μέσων της PEUGEOT Γαλλίας στις 14 Δεκεμβρίου 2016.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, η οποία αποτελεί την επιβράβευση των  εξαιρετικών αποτελεσμάτων που επιτύχαμε στις κατηγορίες νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων κατά την διάρκεια του έτους 2015. Οφείλουμε να διασφαλίζουμε τόσο την θετική και άμεση ανταπόκριση όσο και τον επαγγελματισμό στη διαχείριση των αιτημάτων των πελατών μας, δεδομένων των διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων των χρηστών του διαδικτύου. Πρόκειται για θέμα ανταγωνιστικότητας και αποτελεσματικότητας που απαιτεί την αμέριστη προσοχή μας σε καθημερινή βάση», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Francois Marmousez.

ΟI ΜΥΛΟΙ ΤΗΣ PEUGEOT ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DESIGN LAB ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ…

Το παγκόσμιο κέντρο σχεδιασμού της Peugeot, γνωστό ως «Peugeot Design Lab», παρουσιάζει τη νέα γενιά επιτραπέζιων μύλων αλατιού και πιπεριού. Οι καινοτόμοι μύλοι παράγονται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, μόλις 150, και πωλούνται κατά 99 ευρώ το τεμάχιο στην online μπουτίκ της Peugeot καθώς και στον ιστότοπο  Peugeot-Saveurs.com website.Η ιστορία της PEUGEOT ξεκίνησε πριν από περίπου δύο αιώνες στην ανατολική Γαλλία, που αποτέλεσε πατρίδα τόσο των γκουρμέ γεύσεων όσο και των επιτευγμάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Δεν αποτελεί σύμπτωση δε,  ότι η εξειδίκευση και στους δύο αυτούς τομείς  απαιτεί ακρίβεια, αλχημεία και καινοτομία!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.