Νέα βραβεία υψηλής γαστρονομίας με την υποστήριξη της Volvo

By  |  0 Comments

Η Volvo Car Hellas είναι χορηγός μίας νέας σειράς βραβείων υψηλής γαστρονομίας. Τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo, που εγκαινιάζονται με την πρώτη απονομή σε λίγες μέρες, φιλοδοξούν να αποτελέσουν το σημαντικότερο θεσμό ανάδειξης και επιβράβευσης της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα. Από ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Volvo, η μάρκα που έμπρακτα την τελευταία πενταετία υποστηρίζει τις κορυφαίες εκδηλώσεις της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.

Η αρχή έγινε με τη χορηγία των Χρυσών Σκούφων, του παλαιότερου θεσμού γαστρονομικών βραβείων στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζεται αδιάλειπτα τα τελευταία πέντε χρόνια. Παράλληλα, ήρθε να προστεθεί η υποστήριξη από τη Volvo του Safka, του πρώτου εστιατορίου σκανδιναβικής κουζίνας στη χώρα! Επόμενος κρίκος στην αλυσίδα εμπλοκής της premium σουηδικής μάρκας με τη γαστρονομία στην Ελλάδα, η συνεργασία από το 2014 με το βραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ενώ αξίζει να αναφερθεί και η διακριτική παρουσία της Volvo στο Sani Gourmet Festival του 2014.

Η Volvo, μέσα από την εμπλοκή της στην εγχώρια υψηλή γαστρονομία αναδεικνύει δύο κυρίαρχα στοιχεία του σουηδικού brand, τη μοντέρνα πολυτέλεια και τη σκανδιναβική φιλοσοφία ζωής. Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από επαναπροσδιορισμό των αξιών και του όρου «πολυτέλεια». Δίνεται πλέον ιδιαίτερη έμφαση στη γνησιότητα και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών. Τα εξαιρετικά υλικά, το εκλεπτυσμένο σύγχρονο design σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία, είναι αυτά που βαραίνουν σήμερα περισσότερο από ποτέ στην προτίμηση των αγοραστών πολυτελών αυτοκινήτων ή πολυτελών προϊόντων γενικότερα.

Σε μία τέτοια παγκόσμια μεταστροφή, η σουηδική φιλοσοφία και το σκανδιναβικό design έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος, με τη Volvo να σημειώνει παγκόσμια άνοδο στις πωλήσεις της και να καθιερώνεται ως μία κορυφαία premium μάρκα στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο, αντίστοιχα εξελίσσεται και η υψηλή γαστρονομία, η οποία έχει ξεφύγει από το περιοριστικό πλαίσιο της εστίασης και έχει αναδειχθεί σε μία νέα παγκόσμια τάση, στοιχείο του σύγχρονου πολιτισμού, στενά συνδεδεμένη με αυτό που αποκαλούμε ευ ζην και με τη μοντέρνα πολυτέλεια. Σε αυτό το ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο, η Volvo Car Hellas συνειδητά υποστηρίζει τις πιο σπουδαίες εκδηλώσεις υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo διοργανώνονται από το FNL (www.fnl-guide.com), έναν ιστότοπο υψηλής αισθητικής και κύρους που ασχολείται συστηματικά και σε βάθος με την γαστρονομία και την «καλή ζωή» τα τελευταία έξι χρόνια. Η τελετή απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo και την τελετή απονομής στο http://www.fnl-guide.com/gr/el/editorial/30112016-bra-info/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.