H Maserati επιλέγει Goodyear Eagle F1

By  |  0 Comments

Η Goodyear με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι η Maserati θα τοποθετήσει τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για SUV και Crossover, ως εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης για τη νέα  Maserati Levante.

Η στενή συνεργασία μεταξύ Maserati και Goodyear συνεχίζεται, με στόχο τη δημιουργία ελαστικών υψηλών επιδόσεων που πληρούν τις απαιτήσεις χειρισμού και ασφάλειας που έχουν αυτά τα πολυτελή και σπορ SUV.

Ένα ελαστικό ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει άριστο κράτημα χάρις στην τεχνολογία ActiveBraking, το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV- προσφέρει μικρότερες αποστάσεις στο φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα- δίνοντας στους οδηγούς καλύτερο έλεγχο και αφήνοντάς τους να απολαύσουν την πολυτελή οδηγική εμπειρία. Οι ενώσεις πυριτίου στην επιφάνεια του ελαστικού διασφαλίζουν κράτημα και χειρισμό, γρήγορη ανταπόκριση στις στροφές και αποδοτικότητα καυσίμου.

Δύο διαστάσεις του Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV πιστοποιήθηκαν στην Maserati Levante: 265/45 R20 108Y XL και 265/50 R19 110 Y XL. Αυτά τα ελαστικά φέρουν τη σήμανση MGT για να υποδεικνύεται ότι έχουν πιστοποιηθεί από τη Maserati ως Πρώτης Τοποθέτησης.

«Είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή του Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV ως εξοπλισμό Πρώτης Τοποθέτησης από ένα εμπορικό σήμα κύρους όπως η Maserati, για να τοποθετηθεί στη νέα Levante», σχολιάζει ο Nick Harley, Managing Director OE Consumer EMEA. «Ένα ελαστικό που ταιριάζει ιδιαίτερα στην περιπετειώδη ψυχή του SUV και χάρις στην τεχνολογία αιχμής δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς της Maserati να απολαμβάνουν στο έπακρο την πολυτελή οδηγική τους εμπειρία και, κατά συνέπεια, το ταξίδι.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.